Ce studii are Nicoleta Luciu. Sigur nu te aşteptai la asta

Nicu Stan, Cristi Ionică 27.07.2021, 09:10
Ce studii are Nicoleta Luciu. Sigur nu te aşteptai la asta

Ce studii are Nicoleta Luciu. Sigur nu te aşteptai la asta. Vedeta este cunoscută pentru experiența pe care a dobândit-o pe parcursul anilor în televiziune, însă puțini fanii de-ai săi știu, de fapt, ce pregătire are aceasta. Toate detaliile despre pregătirea Nicoletei Luciu, în articolul de mai jos.

Ce școală are, de fapt, Nicoleta Luciu. Așa a făcut și primii bani

S-a aflat ce studii are Nicoleta Luciu, de fapt. Nimeni nu se aștepta la ala ceva din partea îndrăgitei vedete de televiziune. Mamă a patru copii, Nicoleta Luciu a povestit despre studiile pe care le are la bază are, dar și despre pasiunile pe care le avea în paralel cu profesia pe care a îmbrățișat-o în tinerețe.

Nicoleta Luciu are foarte mulți admiratori, însă foarte puțini știu ce meserie are vedeta. Astfel, Nicoleta Luciu a vrut să facă lumină în acesta sens și a povestit cu gura ei cu ce s-a ocupat înainte să ajungă vedetă de televiziune. Astfel, s-a aflat pentru ce carieră se pregătea, de fapt, Nicoleat Luciu în tinerețe.

Nicoleta Luciu are 4 copii
Nicoleta Luciu are 4 copii

Nicoleta Luciu este asistentă medicală cu acte

Nicoleta Luciu s-a făcut remarcată înn urmă cu mulți ani datorită aparițiilor sale șa TV. Vedeta a jucat în mai multe telenovele românești, dar bineînțeles, a fost și asistentă TV pentru mai multe emisiuni. Cine o cunoaște ar zice că s-a pregătit o viață întreagă pentru așa ceva, pentru televiziune, însă ea s-a pregătit pentru o cu totul altă carieră.

Nicoleta Luciu a dezvăluit cu ceva timp că meseria ei de bază este de asistentă medicală. De asemenea, a și muncit și a câștigat bani din această meserie.

Unde a făcut practică Nicoleta Luciu

”Profesia de bază este de asistentă medicală, iar primii bani i-am câştigat când am făcut practică la Spitalul Universitar, Secţia Chirurgie. În paralel, făceam modelling şi mai câştigam nişte bani de la prezentări şi şedinţe foto.

La castinguri mergeam cu metroul. M-a atras mai mult lumea showbiz-ului, dar, dacă aş fi rămas în domeniul medical, m-aş fi ambiţionat să intru la Medicină şi sigur aş fi profesat”, a povestit Nicoleta Luciu în urmă cu ceva timp.

Cum a scăpat de problemele cu acneea

De asemenea, Nicoleta Lucia a ținut să își informeze fanii cum a scăpat de problemele pe care le avea cu tenul, respectiv cu o mască de față albastră.

”Este o mască pe bază de argilă albastră, drojdie de bere şi lapte de casă. Cu acest tratament obişnuiesc să stau 30 de minute. Am observat că petele de la soare sunt estompate, scap de sebum, iar tenul nu mai luceşte. Sebumul este principala cauză a coşurilor şi a bubiţelor care ne tot apar pe faţă. Îmi fac această mască de două ori pe săptămână. Nu, mai am probleme cu tenul”, a declarat Nicoleta Luciu,

Urmăriți Impact.ro și pe