S-a aflat de ce s-au despărțit Dinu Maxer şi Nicoleta Luciu. Ce nu a vrut el, sub nicio formă, să facă, de fapt

Ioana Bucur 10.06.2021, 09:12
S-a aflat de ce s-au despărțit Dinu Maxer şi Nicoleta Luciu. Ce nu a vrut el, sub nicio formă, să facă, de fapt

S-au iubit aproape opt ani și și-au spus adio când mulți se așteptau să îi vadă în fața altarului. Abia acum s-a aflat de ce s-au despărțit Dinu Maxer și Nicoleta Luciu. Ce nu a vrut el, sub nicio formă, să facă, de fapt.

S-a aflat de ce s-au despărțit Dinu Maxer şi Nicoleta Luciu

Adevărul din spatele unuia dintre cele mai bine păstrate secrete din showbiz-ul românesc a fost scos la lumină, iar sursa este una cu totul neașteptată. Deea Maxer a dezvăluit de ce s-au despărțit Dinu Maxer și Nicoleta Luciu. Nu este vorba de infidelitate, ci de faptul că bărbatul nu își dorea, la acea vreme, nici copii, nici să se căsătorească cu frumoasa brunetă, cauza blocajului său fiind o trumă cumplită din trecut.

Deea Maxer a povestit că în momentul în care l-a cunoscut pe Dinu, acesta a fost sincer și i-a spus de a bun început că nu își dorește să devină soț sau tată. Se pare că tocmai acest lucru a dus la despărțirea de Nicoleta, care, la scurt timp după, s-a căsătorit cu afaceristul Zxolt Csergo cu care are patru copii.

„Când ne-am cunoscut eu cu Dinu, el mi-a zis clar că nu-și dorește copiii și nici căsătorie! Să știi că a avut aceeași discuție și cu fosta! Fosta lui iubită s-a despărțit de el pentru asta. După ce s-a despărțit de el, ea a intrat într-o relație în care a făcut patru copii. Deci femeia își dorea copii!”, a declarat Deea Maxer, la Antena Stars.

S-a aflat de ce s-au despărțit Dinu Maxer şi Nicoleta Luciu
Deea şi Dinu Maxer

„M-a rugat să nu mai vorbesc despre asta, e un subiect sensibil în familie”

Familia lui Dinu Maxer a trecut printr-o tragedie greu de suportat. Fratele cântărețului a murit, într-un accident de tramvai.

„Mi-a spus că fratele lui a avut accident de tramvai, momentul acela a despărțit familia, părinții lui erau în divorț. Imediat după pierderea fratelui, tatăl lui s-a recăsătorit și a făcut doi copii. El a crescut în casă cu doi copii. De-aia nu mai voia. Plus și frica lui de a ajunge la divorț, de a pierde un copil. Mama soacră m-a rugat să nu mai vorbesc despre asta, e un subiect sensibil în familie”, a mai declarat Deea Maxer.

Dinu Maxer și Nicoleta Luciu au pus punct poveștii lor dragoste, după o relație ce a durat aproape opt ani. Solistul trupei AXXA a vorbit, la acea vreme, despre fosta sa iubită, pentru care fusese „tată, iubit amant, tot ce s-a putut” și în care a avut încredere deplină, până în momentul în care a început să apară la diferite emisiuni TV.

„În urmă cu opt ani, atunci când am cunoscut-o, era un simplu manechin. I-am fost tată, iubit, amant, tot ce s-a putut. Atunci când am cunoscut-o eu, nu prea era curtată. Nu avea look. Am avut mare încredere în ea pentru că știam că este o tipă fidelă. Aveam curajul să o las într-o cameră cu bărbați o noapte întreagă. După aceea a început să meargă la emisiuni și am avertizat-o ca devenise proasta României!”, a spus Maxer la momentul despărțirii.