Ce spune Cătălin Botezatu despre divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Declarații surprinzătoare

Redacția IMPACT 10.03.2020, 17:07
Ce spune Cătălin Botezatu despre divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Declarații surprinzătoare

Celebrul creator de modă a făcut declarații surprinzătoare despre divorțul momentului. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au încheiat oficial mariajul, marți, pe 10 martie. Apropiatul vedetei a transmis detalii ce ar putea să uimească. Odată cu anunțul separării a venit și vestea că Bianca și Alex Bodi s-au certat și la notar.

Ce spune Cătălin Botezatu despre divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Totodată, când au mers, încă de dimineață, să divorțeze, blondina era însoțită de câțiva agenți de pază, angajați pentru a o proteja. S-a certat cu cel care tocmai i-a devenit fostul soț, pe motiv că Alex Bodi i-a spart telefonul. Designerul Cătălin Botezatu este poate cel care o cunoaște cel mai bine pe Bianca, de aceea a oferit câteva declarații foarte sincere, în contextul divorțului acesteia de afaceristul Alex Bodi. Prima reacție a juratului emisiunii „Bravo, Ai Stil”, a fost însă una care a surprins total.

Ce spune Cătălin Botezatu despre divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Declarații surprinzătoare
Cătălin Botezatu a oferit declarații neașteptate despre divorțul Biancăi și al lui Alex Bodi

Odată ce procesul de divorț s-a finalizat, Bianca a declarat că merge să își cumpere un alt smartphone. Totul după ce atât telefonul său, cât și cel al lui Alex Bodi, au „zburat” prin cameră, la semnarea actelor oficiale. Povestea de dragoste dintre vedetă și soțul ei s-a încheiat după ce între ei au existat numeroase scandaluri, dar și episoade violente. Cel recent a dus la solicitarea unui echipaj de poliție din partea mamei Biancăi, Madi Drăgușanu. Aceștia se aflau cu toții în parc, inclusiv Sofia, fiica blondinei cu Victor Slav. Alex Bodi ar fi devenit violent și a ripostat la femeie, iar ulterior aceasta a început să tremure de frică și nu a mai suportat tot ce i se întâmplă fiicei sale.

Declarații surprinzătoare din partea designerului

„Nu cred că au divorțat. Eu nu mai cred în divorțul lor. Nu vreau să mă bag în relația lor. Pe ea o cunosc foarte bine, iar pe el, cât l-am cunoscut, e un băiat extraordinar. Dar ce există în relația lor numai ei știu. Dacă au ajuns să nu se mai înțeleagă, e mai bine așa.”, a susținut Cătălin Botezatu, potrivit cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe