Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, despărțire cu scandal! Unde a mers vedeta, după ce a divorțat de cel de-al doilea soț

Redacția IMPACT 10.03.2020, 14:40
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, despărțire cu scandal! Unde a mers vedeta, după ce a divorțat de cel de-al doilea soț

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au prezentat marți dimineață la notar pentru a semna actele de divorț. Însă, întâlnirea nu a fost una calmă, ci s-a lăsat cu scandal în stilul lor caracteristic. Astfel, în timpul acestei întâlniri telefoanele celor doi au „zburat” în toate direcțiile. Ce s-a întâmplat mai exact?

Unde s-a dus Bianca Drăgușanu după divorțul de Alex Bodi

Întâlnirea Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi la cabinetul notarial s-a lăsat cu scandal. Asta pentru că înainte de a semna actele de divorț, Bianca Drăgușanu a avut o discuție aprinsă cu Alex care s-a sfârșit cu telefonului acestuia aruncat pe geam. Nici Bodi nu s-a lăsat mai prejos, așa că i-a spart și el telefonul blondinei, după care l-a luat cu el, potrivit celor declarate de Bianca.

bianca dragusanu, alex bodi, divort, scandal
Unde s-a dus Bianca Drăgușanu după divorțul de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a declarat la ieșirea de la notariat unde a mers însoțită de doi bodyguarzi că se duce să-și cumpere alt telefon după ce fostul soț i-a spart și confiscat acest bun. „Mă duc să-mi cumpăr alt telefon. Da (n.r. este relaţia în care a făcut cele mai mari compromisuri)”, a declarat Bianca Drăguşanu pentru SpyNews. Întâlnirea prin care Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au separat legal a durat aproximativ o oră, iar în urma acesteia amândoi au rămas fără telefoane mobile.

Așadar, Bianca și Bodi au pus capăt relației tot cu scandal după ce au decis că nu mai există nicio cale de a-și salva mariajul. Întrebată, la la ieșirea din cabinetul notarului, dacă e de părere că s-ar fi grăbit cu mariajul cu Alex Bodi, Bianca a răspuns: “Da, m-am grăbit”.

Cel mai recent scandal în care au fost implicați cei doi s-a petrecut chiar zilele trecute, atunci când Alex Bodi a fost la un pas de a o agresa pe mama Biancăi, Madi. Cu toate că nu ar fi făcut acest lucru, femeia s-a speriat și a sunat la poliție.

 

Urmăriți Impact.ro și pe