Ce se întâmplă, de fapt, în magazinele Lidl de Paște. Decizia luată de patronii nemți

Emanuela Pană, Ioana Nicolae 21.04.2021, 16:50
Ce se întâmplă, de fapt, în magazinele Lidl de Paște. Decizia luată de patronii nemți

Lidl România a făcut un nou anunț oficial pentru clienții săi din toată țara înainte de Paște și a dezvăluit ce surprize le-a pregătit românilor, dar și cum vor funcționa supermarketurile de sărbători. De asemenea, discounterul german a anunțat și un concurs pentru Paște, iar premiul constă în două mașini de lux. Mai multe detalii, în continuare.

Ce se întâmplă, de fapt, în magazinele Lidl de Paște

A mai rămas puțin timp până la Sărbătorile Pascale din acest an, iar lanțul de magazine Lidl a făcut un anunț care-i va bucura, cu siguranță, pe mulți români. În cadrul acestuia, discounterul german prezintă noul catalog de reduceri speciale înainte de Paște, iar varietatea este destul de mare. Prin urmare, cei ce nu și-au făcut până acum cumpărăturile au de unde alege și chiar la un preț mai mic. Promoțiile pentru Paște vor fi anunțate pe data de 26 aprilie, însă, până atunci, Lidl își întâmpină clienții cu alte reduceri la numeroase produse.

Săptămâna viitoare, Lidl România are o gamă variată de promoții extrem de avantajoase de la Deluxe, gama sa proprie de produse care include multe sortimente, la prețuri foarte bune, după cum menționam. Vorbim despre anumite produse din gama Deluxe care au reducere în raport cu săptămânile anterioare. Mai mult, Lidl aduce și alte oferte, atât de bune încât nu merită a fi trecute cu vederea.

În cadrul acestui catalog, Lidl are și o serie de specialități care vin pentru o perioadă limitată de timp în toate magazinele sale. Multe dintre produsele pe care le veți găsi la rafturi se găsesc în prezent în magazinele discounterului din Italia, de unde mulți români se vor întoarce acasă pentru a sărbători Paștele.

Totodată, stocurile de marfă vor fi pregătite cu grijă, astfel încât produsele Lidl România să ajungă pentru toți clienții.

Program Lild de Paște 

  • 26 – 28 (luni – miercuri) – program normal;
  • 29.04 – 30.04 (joi – vineri) – 7:00 – 21:00;
  • 01.05 (sâmbătă) – 07:00 – 18:00;
  • 02.05 – 03.05 (duminică – luni) – închis;
  • 04.05 (marți) – program normal.

Citește și: Când se încălzeşte vremea în România, de fapt. Prognoza meteo pentru Paște şi 1 Mai

Retailerul german pune la bătaie două mașini de lux

De asemenea, ținem să vă informăm că, în momentul de față, Lidl România desfășoară un concurs prin intermediul căruia le oferă românilor din toate zonele țării posibilitatea de a câștiga două mașini Volvo S90, gama de lux a producatorului suedez, împreună cu trei scutere electrice și cinci laptop-uri MacBook Air de la Apple.

Ce se întâmplă, de fapt, în magazinele Lidl de Paște
Ce se întâmplă, de fapt, în magazinele Lidl de Paște

Tot ce trebuie să faceți pentru a intra în concurs este să cumpărați produse în valoare de 100 de lei, iar printre ele să se găsească inclusiv unul din gama Deluxe, să vă înscrieți prin SMS la 1877 cu un cod care este înscris pe bonul fiscal emis de către cei de la Lidl sau în website-ul companiei și aveți șansa de a câștiga.

Perioada de desfășurare a concursului este una limitată, iar tot ce vă rămâne de făcut este să vă uitați cu atenție la promoțiile care sunt disponibile la produse pentru a le alege pe cele de care doriți să profitați și, implicit, să vă aprovizionați pentru sărbătorile ce se apropie.

În ultima perioadă, Lidl România organizează concursuri extrem de interesante pentru clienții săi, iar totul se bazează pe achiziția de produse din cadrul magazinelor sale din țară.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...