Ce se întâmplă cu afacerea lui Ovidiu Komornyik. Artistul e dezamăgit. ”Își iau banii și pleacă” (Exclusiv)

Iancu Andreea 05.02.2022, 16:25
Ce se întâmplă cu afacerea lui Ovidiu Komornyik. Artistul e dezamăgit. ”Își iau banii și pleacă” (Exclusiv)

La fel ca mulți artiști, Ovidiu Komornyik a decis să folosească banii strânși de pe urma evenimentelor și activității sale muzicale și să îi investească într-un hotel de pe malul Mării Negre. Cântărețul, devenit celebru pentru melodiile de dragoste pe care mulți miri aleg să își danseze valsul, s-a confruntat însă cu o mulțime de probleme în ultima perioadă. Afacerea lui Ovidiu Komornyik l-a adus aproape de faliment pe artist, care recunoaște că trece prin momente de cumpănă.

Ovidiu Komornyik, detalii despre afacerea sa. Artistul este afectat de probleme

Ca orice antreprenor care a ales să investească bani în sectorul HoReCa, Ovidiu Komornyik trebuie să facă față unor cheltuieli semnificative. Artistul s-a confruntat cu numeroase probleme în ultimii ani, mai cu seamă din cauza pandemiei, dar și din pricina lipsei de personal. Afacerea dezvoltată de Ovidiu Komornyik pe litoral este un hotel în stațiunea Vama Veche, pe care cu greu reușește să îl țină pe linia de plutire.

Artistul a dezvăluit, într-un interviu exclusiv pentru playtech.ro, că așteaptă cu nerăbdare data de 1 mai pentru a putea redeschide hotelul său, „Casa OK by Ovo”, din Vama Veche. Cu toate acestea, cântărețul nu reușește să găsească forță de muncă, majoritatea angajaților având diferite pretenții. Pentru că lucrătorii din sectorul hotelier sunt plătiți destul de slab, aceștia încearcă să obțină venituri prin diferite trucuri, în detrimentul antreprenorilor.

„Iarna este închis, începem pe 1 mai și închidem prin septembrie. Pentru această afacere sezonieră mai avem însă de plătit la bănci, eșalonat, rate, multă vreme, ani de zile, dar noi să fim sănătoși! Hotelul este o chestie micuță, cu 18 camere. Din păcate, nu se mai găsește forță de muncă dornică să muncească, umbli după ei. Toți fug, își iau banii și pleacă. Avem 6 oameni stabili, încă de când am deschis, de 9 ani.

Nu poți aduce muncitori din Pakistan, de pildă, căci trebuie să le faci contract pe doi ani, asigurări, și-n pandemie nimic nu e sigur. Toată forța de muncă este plecată în străinătate, iar cei care rămân vor să se îmbogățească rapid, primesc asigurări sociale. Unii nu vor să se angajeze cu acte, pentru că nu vor să renunțe la ajutorul de șomaj. Avem o echipă de puști, nu-ți trebuie oameni obosiți. De la noi nu fură nimeni, nimic, locația e mică, e ușor de gestionat. Sunt clienți de treabă, e al nouălea an, mulți sunt de-ai casei”, ne-a mai declarat artistul, pentru playtech.ro.

Ce se întâmplă cu afacerea lui Ovidiu Komornyik
Vila superbă deținută de artist la malul mării

Artistul a fost testat pozitiv pentru Covid-19

Și pentru că niciun rău nu vine niciodată singur, cântărețul Ovidiu Komornyik s-a trezit pozitiv pentru coronavirus. În această perioadă în care numărul de cazuri zilnice a sărit de 30.000 la fiecare 24 de ore, artistul a reușit să se alinieze celebrităților care s-au îmbolnăvit de Covid-19. Astfel, cântărețul a confirmat că se numără printre vedetele pozitive din valul cinci.

„Mă aflu în acest moment în izolare, luni ies. Nu m-a afectat foarte mult virusul acesta, am avut ceva temperatură doar vreo două 2 zile, în rest, mai nimic.”, a povestit artistul pentru sursa citată.

Din fericire, Ovidiu Komornyik se numără printre cei norocoși, având o stare generală bună, fără prea multe simptome deranjante, și speră să își revină cât mai curând.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...