EXCLUSIV

Adela Popescu are Covid-19. Cum se simte și ce se întâmplă cu vedetele de la Pro TV

Iulia Statie 04.02.2022, 13:15
Adela Popescu are Covid-19. Cum se simte și ce se întâmplă cu vedetele de la Pro TV

Telespectatorii au fost surprinși să vadă că Adela Popescu nu o să fie în platoul Vorbește lumea în următoarea perioadă, ținând cont că a fost infectată cu Covid-19. Între timp, Shurubel, Bogdan Ciudoiu și Cătălin Măruță se află în izolare. Iată ce se întâmplă la Pro TV:

Adela Popescu are Covid-19. Ce se întâmplă cu vedetele de la Pro TV

Adela Popescu are coronavirus și nu o să mai meargă în platoul Vorbește lumea o perioadă, ci o să modereze emisiunea de acasă. Îndrăgita prezentatoare de televiziune se află în izolare după ce s-a inectat cu Covid-19. În același timp, Cătălin Măruță, Bogdan Ciudoiu și Shurubel se află acasă, însă aceștia s-au testat, rezultatul fiind negativ. Partenera lui Radu Vâlcan a fost singura depistată pozitiv cu virusul, astfel că a plecat acasă imediat după ce a aflat rezultatul testului, pentru a se izola.

„Băieții sunt contact direct, dar nu este nimic. Ei au teste negative, pur și simplu respectă legea. Ei au intrat în contact direct cu persoane care au fost confirmate, așa că sunt acum acasă. Singura care a fost depistată pozitivă, așa cum s-a zis și ieri, la prânz, când a făcut un test, este Adela Popescu. La Pro TV se fac teste în fiecare zi. Înainte de a intra în direct la Măruță, pentru că trebuia să fie alături de el, acesta fiind pe zoom, a fost confirmată pozitiv și a plecat acasă și s-a izolat”, ne-au transmis, în exclusivitate pentru Impact.ro, surse de la Pro TV.

Adela Popescu are Covid-19
Adela Popescu are Covid-19

Ce reguli există la Pro TV. Cum se simte Adela Popescu după ce s-a infectat cu Covid-19

Vedetele de la Pro TV se testează regulat pentru a nu exista vreo problemă în trust. Adela Popescu nu întâmpină probleme, se simte bine și o să fie alături de telespectatori prin apeluri video. De asemenea, Cătălin Măruță, Shurubel și Bogdan Ciudoiu o să rămână acasă, așa cum spune legea. Aceștia o să se testeze ulterior, astfel că dacă totul o să meargă conform planului, cei trei o să revină în platourile de televiziune.

„La Pro TV se fac teste constant, este foarte ușor să se descopere, din acest lucru nu au existat situații dificile. Sunt testați la câteva zile, de fiecare dată când se întâmplă un lucru de genul, prezentatorii fac teste cam aproape zilnic. Adela a descoperit ușor, dimineața era negativă, la prânz a fost pozitivă și a plecat acasă. Se simte bine, se poate vedea în emisiune, o să fie prezentă, dar de acasă. Acesta este contextul actual. Băieții o să stea acasă așa cum spune legea, iar apoi o să facă teste. Dacă totul este bine, o să revină în emisiune”, ne-au mai explicat sursele Pro TV.

După cum permite contextul actual, vedetele de la Pro TV încearcă să fie cât mai aproape de fani, chiar dacă se află în izolare. Încă de la începutul pandemiei, prezentatorii au moderat emisiunile folosind apelurile video în cazul în care au stat în izolare, ceea ce se întâmplă și acum.

Urmăriți Impact.ro și pe