Ce provocare specială i-a lansat Dan Negru marelui actor Florin Piersic. „Sper să îmi iau revanșa”

Stan Filon 07.08.2022, 14:48
Ce provocare specială i-a lansat Dan Negru marelui actor Florin Piersic. „Sper să îmi iau revanșa”

Acum s-a aflat ce provocare specială i-a lansat Dan Negru marelui actor Florin Piersic! Dacă anul trecut au realizat împreună pentru Crăciun o emisiune în Dubai, iată că anul acesta celebrul prezentator de televiziune și-a propus să cucerească America, alături de marele actor român. Cu această ocazie, Dan Negru speră să-și ia revanșa în fața lui „Mărgelatu”, după ce anul trecut a fost înfrânt în luptă dreaptă.

Ce provocare specială i-a lansat Dan Negru marelui actor Florin Piersic

Dan Negru și Florin Piersic împărtășesc de ani buni o prietenie sinceră. Omul de televiziune îl apreciază nespus pe marele actor și nu a ratat nicio ocazie să-l cheme la emisiunile prezentate de el, mai ales că Florin Piersic duce ratingul până la cer, de fiecare dată, deoarece românii îl iubesc pur și simplu.

Ei bine, prezentatorul Dan Negru și-a făcut deja planurile pentru emisiunea de Crăciun de anul acesta, de la Kanal D, de la care nu va lipsi Florin Piersic. Anul trecut, cei doi filmau în Dubai, o surpriză pe care Dan Negru i-o făcea celui care i-a încântat pe români cu filmele sale. Acum, îi mai pregătește una: vrea să-l ducă pe Florin Piersic la Hollywood!

Ce provocare speciala i-a lansat Dan Negru marelui actor Florin Piersic. Sper sa imi iau revansa
Ce provocare speciala i-a lansat Dan Negru marelui actor Florin Piersic. Sper sa imi iau revansa

Îl duce pe „Mărgelatu” la Hollywood

Acolo vor petrece cei doi aproximativ zece zile, timp în care vor vizita și celebrele platouri de filmare, dar vor avea ocazia să întâlnească și diverși actori de renume, care au avut norocul să se nască peste Ocean. Unul dintre aceștia este special pentru Florin Piersic. Este vorba despre Michael Douglas, actorul din celebrul film „Basic Instinct”, pe al cărui tată, Kirk, Piersic l-a cunoscut la București, atunci când marea vedetă de peste Ocean a fost la un pas de a juca într-o peliculă realizată în țara noastră.

Dan Negru a pus totul în mișcare deja, a luat legătura cu câteva persoane din America pentru a rezolva, ca la carte, deplasarea, hotelul, traseul, mijloacele de transport. Va fi o premieră pentru Florin Piersic, deoarece nu a fost niciodată în Statele Unite ale Americii.

„Florin rămâne cel mai mare actor român din toate timpurile, iar Hollywood rămâne cel mai important loc al actorilor, așa că anul ăsta mi-aș dori mult să unim aceste două branduri uriașe: Hollywood și Piersic. Sperăm să o facem, ca de obicei, de Crăciun, în tradiționala deja întâlnire pe care o avem de mulți ani. Puștiul, Piersic, e pregătit. Anul trecut m-a bătut la un concurs de înot în Golful Persic. Anul ăsta, sper să-mi iau revanșa în Pacific”, a declarat Dan Negru, pentru cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...