Motivul pentru care Dan Negru își ține soția departe de ochii curioșilor. Ce meserie are, de fapt, Codruța. „Ce să facă la televizor?”

Dumitrică Roxana 01.08.2022, 18:13
Motivul pentru care Dan Negru își ține soția departe de ochii curioșilor. Ce meserie are, de fapt, Codruța. „Ce să facă la televizor?”

Dan Negru și Codruța sunt căsătoriți de 15 ani și formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Au împreună doi copii, pe Bogdan și Dara, iar de-alungul anilor, realizatorul Tv a reușit să își țină familia departe de atenția presei.

Cu ce se ocupă soţia lui Dan  Negru

Soția lui Dan Negru este medic stomatolog şi are propria ei clinică medicală. Singura dată când Dan Negru a pozat alături de soția lui pentru o publicație s-a întâmplat în 2010, atunci când tocmai se născuse  primul copil al cuplului.

,,Nevastă-mea nu are treabă cu lumea asta. E stomatolog. Ce să facă la televizor? La emisiuni cu dinți?! Trebuie să-Ţi cunoști limita.” a spus prezentatorul.

Dan Negru spune că și părinții lui au avut o căsnicie de durată, așa că ar fi o tradiție în familia lui.

„Nu există o rețetă a căsniciei, ci doar o continuitate a tradiției. Mama și tata au fost căsătoriți 45 de ani, până când tata s-a prăpădit. Socrii mei sunt căsătoriți tot de vreo 40 de ani. Toți cei din familia mea au tradiția aceleiași familii. Poate de aici secretul. O fi genetic”, a declarat Dan Negru.

Dan Negru vorbeste in premiera despre sotia sa. Am pierdut un apartament la nunta

Dan Negru a renunțat la Antena 1

După 21 de ani în care a fost lider absolut de Revelion datorită programului pe care îl prezenta în noaptea dintre ani, Dan Negru a fost depășit în audiențe de trustul de pe Pache Protopopescu.

Peste două milioane de persoane au urmărit programul prezentat de PRO TV în fiecare minut, în timp ce emisiunea lui Dan a fost privită de 1,9 milioane de români . Ajuns de puțină vreme la Kanal D, după ce a încheiat o colaborare de peste 20 de ani cu Antena, Negru este pregătit să dea o nouă lovitură. Pregătește o emisiune despre care spune că va oferi divertisment de calitate românilor.

Noul show prezentat de Dan Negru este adaptat după un format internațional care, după prima difuzare din Italia, în 2013, s-a bucurat de succes și la publicul din Spania, Ungaria, Polonia, Brazilia, Canada și Albania.

Urmăriți Impact.ro și pe