Ce probleme are Adela Popescu cu soacra. A povestit tot chiar la TV: „Ne batem joc”

Badea Violeta 21.01.2022, 10:44

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide și mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Ce doi și-au unit destinele în urmă cu aproape 7 ani, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată alături de cei trei copii pe care-i au împreună. Recent, însă, prezentatoarea de la Vorbește Lumea a dezvăluit ce probleme are cu soacra sa. Vedeta a povestit totul chiar la TV!

Adela Popescu, despre nemulțumirea soacrei ei

Adela Popescu este o femeie foarte fericită și împlinită din toate punctele de vedere. Îndrăgita prezentatoare este căsătorită din anul 2015 cu Radu Vâlcan, iar mariajul ei cu chipeșul prezentator TV merge ca pe roate. Mai mult, familia le este tot timpul aproape și îi susține în tot ceea ce întreprind.

Nu de puține ori, gazda emisiunii Vorbește Lumea a dezvăluit că ea și socra ei se înțeleg de minune. De această dată, însă, mama lui Radu Vâlcan a certat-o pe nora ei pentru modul în care-l tratează pe colegul ei, Shurubel. Adesea, ea și Bogdan Ciudoiu fac tot felul de remarci amuzante la adresa acestuia.

„Soacra mea îmi spune că ne batem joc de bietul Shurubel și să nu mai facem asta. Avem numai cazuri sociale aici.”, a dezvăluit Adela Popescu la Vorbește lumea.

Locuința de vis pe care și-a cumpărat-o Adela Popescu
Adela Popescu și Radu Vâlcan

Ce își dorește Adela Popescu în 2022

Recent, Adela Popescu le-a dezvăluit fanilor săi ce planuri are pentru anul 2022. Prezentatoarea de la Vorbește Lumea le-a spus admiratorilor săi că își dorește să citească mai mult și să se bucure de o vacanță în Asia, dar acestea nu sunt singurele sale dorințe. Iată ce și-a mai propus soția lui Radu Vâlcan.

„Îmi doresc să mă apuc să citesc mai mult în acest an, dar am zis să încep cu cărți mici și cu scrisul mare. Îmi doresc o vacanță mai lungă pe undeva prin Asia.

Anul acesta am încheiat cu povestea cu sarcinile, așa că vreau să arăt bine”, a povestit Adela Popescu în cadrul emisiunii de la Pro TV.

De curând, actrița le-a mărturisit urmăritorilor săi de pe o rețea socială că ea și soțul ei, Radu Vâlcan, și-au achiziționat o casă la mare. Este vorba despre un apartament pe care prezentatoarea TV și-l dorea de foarte mult timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...