Cătălin Zmărăndescu se îmbogăţeşte după Survivor România 2022. Câţi bani ia de la Pro TV pentru o săptămână (exclusiv)

Iancu Andreea 19.01.2022, 13:29
Cătălin Zmărăndescu se îmbogăţeşte după Survivor România 2022. Câţi bani ia de la Pro TV pentru o săptămână (exclusiv)

Faimosul Cătălin Zmărăndescu reprezintă una dintre surprizele din cadrul Survivor România 2022. Profesionist în arte marțiale și fost pugilist, sportivul de 48 de ani a acceptat provocarea de a merge în Republica Dominicană pentru a-și testa limitele și a demonstra tuturor că se poate. Dincolo de performanțe, Cătălin Zmărăndescu pare că se și îmbogățește, luând o sumă considerabilă din partea PRo TV pentru doar o săptămână petrecută la Survivor România.

Câți bani câștigă Cătălin Zmărăndescu după o săptămână la Survivor România 2022

În urmă cu trei zile, a avut loc debutul unuia dintre cele mai așteptate reality-show-uri ale momentului, Survivor România 2022. La startul competiției, în echipa Faimoșilor, s-au înscris, 12 concurenți, printre care se numără și Cătălin Zmărăndescu, celebru pentru cariera sa de sportiv profesionist. Acesta s-a făcut deja remarcat în postura de lider, dat fiind faptul că are o experiență notabilă ca urmare a vârstei sale. Dincolo de adrenalina din competiție, concurentul se alege la final și cu câștiguri substanțiale.

Cătălin Zmărăndescu ar fi semnat un contract avantajos, care îi aduce la final de săptămână petrecută la Survivor România o sumă frumoasă de bani. Sportivul a reușit să negocieze ca după fiecare șapte zile în Republica Dominicană să primească câte 4.500 de lei, potrivit surselor redacției playtech-impact.ro. Astfel, în funcție de timpul petrecut în cadrul show-ului, Zmărăndescu ar urma să plece acasă cu o sumă frumușică de bani.

Câți bani câștigă Cătălin Zmărăndescu la Survivor
Concurenții echipei Faimoșilor, la Survivor 2022, în cadrul consiliului

Sportivul a fost la un pas de eliminare

Primele zile în Republica Dominicană au adus emoții, adrenalină și confruntarea cu o realitate dură, pentru concurenții care au pornit deja la start. În lista celor 12 concurenți care au debutat în cadrul competiției Survivor România 2022 se regăsesc Roxana Ciuhulescu, Elena Chiriac, Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, Xonia, Laura Giurcanu, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, CRBL, Emil Rengle, Radu Itu și TJ Miles.

Încă de la edițiile de debut ale show-ului, în echipa Faimoșilor a izbucnit un conflict între Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu. Părerile membrilor echipei s-au împărțit, formându-se deja taberele care îi susțin pe cei doi. Astfel, ambii Faimoși au ajuns să fie nominalizați în consiliul de eliminare, în urmă cu o seară fiind la un pas de a părăsi deja concursul.

„Cătălin și Roxana sunt două pietre tari”

Într-un interviu pentru fanatik.ro, fostul Faimos, Cătălin Moroșanu, a explicat cum vede el situația dintre cei doi și care a oferit detalii despre cum apar astfel de tensiuni în competiție. Pugilistul consideră că este nevoie să demonstrezi pe traseu că poți aduce punct echipei, astfel încât membrii acesteia să te vadă un lider. Iar acest fapt este, deocamdată, prematur. În confruntarea cu echipa Războinicilor, Faimoșii nu au reușit să se remarce.

„Cătălin și Roxana s-au contrat la Survivor că sunt și ei două pietre tari… și nu-i ușoară competiția… dar problema e în felul următor… concursul ăsta, și este abia prima săptămână, o să mai dureze destul și o să fie foarte greu… Și sunt nominalizați amândoi, unul dintre ei pleacă… Da, Cătălin are această genă de conducător, e dur, e luptător…

Dar ca să fii lider, să fii conducător, trebuie să și câștigi probe, asta e problema cea mai mare. Dacă tu nu câștigi probe și nu aduci puncte echipei, pierzi din autoritate, nu poți fi un exemplu, nu poți fi barosan… (râde)… nu poți fi lider.

Nu sunt povești, asta e realitatea. Nu mai poți fi tu ăla cu ‘Hai să facem, hai să dregem, tu faci aia, tu faci aia…’. Trebuie să demonstrezi prin fapte că poți să-ți faci treaba, aia e faza de bază și asta cu leadership-ul nu este pentru oricine.”, a explicat fostul concurent.

Din fericire, voturile publicului au reușit să echilibreze puțin situația din competiție. În mod neașteptat, cele trei nominalizări pentru eliminare au fost Cătălin Zmărăndescu, Xonia și Roxana Ciuhulescu. Fanii emisiunii Survivor România au decis ca artista să fie cea care părăsește competiția, astfel că atât Cătălin, cât și Roxana au la dispoziție alte trasee pentru a se face remarcați în postura de lideri. Pe de altă parte, cântăreața Xonia a reușit să aducă puncte echipei sale, însă eforturile sale nu au fost totuși apreciate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...