Ce i-a putut spune un fan Deliei. Vedeta, surprinsă de sinceritatea internautului

Iancu Andreea 24.04.2021, 08:03

Delia Matache este un adevărat reper când vine vorba despre muzică ori schimbări de look. Fosta solistă a trupei N&D face furori cu fiecare nouă apariție, abordând în ultima vreme ținute relaxate dar excentrice în același timp. Mereu îndrăzneață când vine vorba despre aspectul său exterior, Delia reușește să își surprindă chiar și comunitatea de pe rețelele de socializare. Recent, mulți au descoperit ce i-a putut spune un fan Deliei, internautul exprimându-și sincer părerea despre noua schimbare de look a vedetei.

Cântăreața și-a schimbat, din nou, look-ul. Ce i-a putut spune un fan Deliei

Vedetele au nevoie să se reinventeze constant și să aducă în fața publicului lor noi și noi ipostaze surprinzătoare. Pentru că este o împătimită a transformărilor, Delia nu face excepție. Vedeta a împărtășit recent cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare noile sale „achiziții”. După ce a adoptat o coafură surprinzătoare, cu părul vopsit pe jumătate blond, pe jumătate șaten, prins în două codițe școlărești, cântăreața a lăsat să se vadă și noul său tatuaj. Urmărită de peste 2 milioane și jumătate de fani, Delia se bucură de o comunitate frumoasă în online, care apreciază activitățile sale. De aceea, nu e de mirare ce i-a putut spune un fan Deliei după ce vedeta a postat cele mai recente imagini cu noua sa apariție. Acesta i-a transmis gânduri frumoase cântăreței, apreciând stilul său mereu vesel și jucăuș.

Ești una dintre cele mai simpatice și drăgălașe ființe pe care le-am văzut. Pământul se bucură că te are. Zâmbește de câte ori te manifești tu așa liber, unic, și drăgălaș. Și eu la fel. Îmi dă un vibe bun să te văd. ❤️❤️❤️, a fost comentariul fanei, pe contul de Instagram al vedetei.

Reacția unui fan, după schimbarea de look a Deliei foto - Instagram
Reacția unui fan, după schimbarea de look a Deliei
foto – Instagram

Delia, apreciată chiar de Iulia Albu. Ce spune criticul vestimentar despre stilul artistei

Se cunoaște faptul că fosta soție a designerului Mihai Albu este o persoană acidă când vine vorba despre analizele sale vestimentare, taxând aspru aparițiile vedetelor. Totuși, în cazul Deliei, Iulia Albu pare să aprecieze transformarea prin care jurata iUmor a trecut încă de la lansarea în showbiz. Chiar dacă pentru unii poate părea excentrică și mai puțin feminină pentru că nu se încadrează în standarde, Delia a fost lăudată de către criticul vestimentare pentru alegerea de a prezenta și o altă latură a feminității. Fără tocuri și ținute sumare, stilul Deliei a fost apreciat de Iulia Albu în una dintre edițiile recente ale emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV.

Perioada Deliei nu a fost productivă stilistic, dar a fost necesară. A preferat mult timp ținutele cu fuste scurte, care să lase la vedere, dar să nu fie vulgare. Acum sunt demodate, dar atunci făceau furori. Are și zonă de nașă, arată bine cum vrea ea. Mă bucur că a renunțat la ombre, acest stil de a îți vopsi părul. Nu cred că o avantaja. Acum e relaxată, nu pare forțată. Nu ai nevoie de tocuri pentru a te simți bine, pentru a fi feminină. Acum e într-un moment bun stilistic, nu trebuie să facă atât de mult efort pentru a fi un icon, este deja. Delia de acum nu se mai simte forțată să pozeze în lady sau cu tocuri, se simte bine și sport. Bravo!”, a spus Iulia Albu despre Delia, în emisiunea „La Măruţa”

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...