Iulia Albu, mari probleme financiare. Criticul de modă, mărturisire neaşteptată. „Îmi vine să plâng”

Iulia Albu, mari probleme financiare. Criticul de modă, mărturisire neaşteptată. „Îmi vine să plâng”

Una dintre cele mai controversate vedete, Iulia Albu, a mărturisit cu lacrimi în ochi pe rețelele de socializare despre ale sale probleme financiare. Fosta soție a lui Mihai Albu a fost extrem de emoționată de mesajele primite din partea fanilor săi.

Iulia Albu vorbește despre probleme financiare

Deși reușește să șocheze publicul prin fiecare apariție a sa, criticul de modă nu a avut întodeauna o viață roz. Stilul său excentric și unic atrage atenția în fiecare apariție a ei, fiind imposibil de trecut cu vederea. Însă toate acestea, nu erau posibile în viața Iuliei cu mulți ani în urmă, având mari probleme cu banii.

Dând dovadă de franchețe, Iulia Albu nu a ezitat să ascundă niciodată părerea sa față de anumite persoane, indiferent de locul unde se afla. Controversata vedetă a fost protagonista mai multor scandaluri de amploare, după ce ochiul său critic a analizat din punct de vedere vestimentar mai multe persoane din showbiz-ul românesc.

„Citesc mesajele de la voi si Imi vine sa plang de emotie… am inceput iuliaalbu.com acum 10 ani, intr-o perioada extrem de difícila din punct de vedere financiar, in timp ce casnicia mea se destrama iremediabil iar eu ma luptam din rasputeri sa Nu cad prada depresiei. Pe atunci doar visam ca voi ajunge aici. Si Mai avem atat de multe de facut impreuna… ”, a scris Iulia Albu pe Instagram.

Controversata Iulia Albu, nu a avut dintotdeauna parte de o viață roz
Controversata Iulia Albu, nu a avut dintotdeauna parte de o viață roz

Divorțul de Mihai Albu s-a lăsat cu mare scandal

Vedeta nu a dus-o tot timpul bine. Aceasta a învățat să muncească din greu pentru a atinge apogeul financiar dar și profesional. Înainte de a apărea în cadrul emisiunilor televizata dar și pictoriale vestimentare în revistele de modă, Iulia Albu, a avut parte de multe probleme financiare.

Nici pe partea emoțională, nu stătea foarte bine. Astfel, după ce a divorțat de Mihai Albu, povestea între ei nu a continuat în mod pașnic. Și în ziua de astăzi, încă se mai aruncă cuvinte grele, astfel că securea războiului nu a fost îngropată. Ba mai mult, nici psihologic, controversata Iulia Albu nu a fost bine deloc.

Aceasta s-a luptat mult cu stările anxioase, fiind la un pas de a intra în depresie din cauza problemelor acumulate în acea perioadă nefastă. Totuși, puternică din fire, Iulia Albu s-a pus pe treabă și a reușit să pună pe picioare un proiect personal care a propulsat-o pe calea succesului, ducând-o departe de acea perioadă grea.

Acum, vedeta a avut tăria de caracter să le povestească fanilor săi despre cum a luptat pentru a-și transforma visul în realitate. Iulia Albu le-a promis admiratorilor săi surprize pe viitor, anunțând că pregătește ceva senzațional.

Urmăriți Impact.ro și pe