Ce fel de mătușă e Delia. Fanii au rămas uimiți, când au văzut imaginile cu jurata iUmor

Alexandra Chivu 13.12.2019, 13:16
Ce fel de mătușă e Delia. Fanii au rămas uimiți, când au văzut imaginile cu jurata iUmor

Delia are din luna martie a acestui an doi nepoți. Artista s-a filmat alături de unul dintre ei. Ce fel de mătușă este? Fanii au rămas uimiți!

Ce fel de mătușă e Delia?

Oana, sora Deliei, a născut în data de 17 martie 2019 cel de-al doilea copil, un băiețel. Micuțul a cântărit 3,3 kilograme la naștere. Interpreta de muzică populară Gina Matache, mama celor două artiste, a fost cea care a dezvăluit că va purta numele Bogdan. Oana mai are o fată, Jessie, din mariajul cu Răzvan Miheț. Imediat după nașterea lui Bogdan, Delia a venit la spital pentru a-și vizia cel de-al doilea nepot.

Fericită că a devenit mătușă încă o dată, cântăreața a postat, pe contul ei de Instagram, o fotografie în care apare în sala de nașteri. Deși este deseori pusă la colț cu întrebarea obsedantă ”pe când un copil?”, Delia preferă, pentru un moment, să se joace mai mult cu nepoții ei, cum a fost și în acest caz. Solista s-a lăsat filmată de sora sa, în vreme ce sărea în pat, spre amuzamentul nepoatei ei.  În acest timp, Oana spunea, veselă, că atunci când ”mătușa vrea să se distreze, vine la noi”.

Fanii au rămas uimiți, când au văzut imaginile cu jurata iUmor

Revenind la Delia și apariția unui copil în viața ei, jurata de la ”iUmor” a încercat să ocolească răspunsul elegant. Cea care a vorbit despre această situație a fost sora ei. „”Deliei îi convine situația de a fi mătușă mai mult decât de a fi ea mamă. Ar fi mai complicat. Așa vine în vizită, îi vede, e topita dupa ei”, a declarat Oana Matache pentru Click.ro.

 

View this post on Instagram

 

@oanacosanzeana ❤️

A post shared by Delia (@delia) on

Cât despre familia Oanei, artista a declarat, acum ceva vreme, că ea și soțul ei sunt cu energia pe plus, chiar dacă au doi copii mici. „Eu și Răzvan (n.r. soțul ei) credeam că vom avea copii la distanță de vreo cinci ani. Așa au venit, unul după altul. Suntem cu energia pe plus, chiar dacă avem doi copii atât de mici. Am luat o bonă, altfel era imposibil să faci față”, a completat Oana.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags: