Delia, mărturisiri neașteptate despre cel mai frumos cadou de Moș Nicolae. Surpriză de proporții pe platourile de filmare de la Antena 1

Diana Radu 05.12.2019, 16:11
Delia, mărturisiri neașteptate despre cel mai frumos cadou de Moș Nicolae. Surpriză de proporții pe platourile de filmare de la Antena 1

Ediția de mâine seară de la iUmor se anunță a fi una plină de surprize. Deși, noi nu putem vedea în avans ceea ce s-a întâmplat la filmări, Delia a făcut câteva dezvăluiri. Jurata de la iUmor a spus că a primit cel mai frumos cadou de la Moș Nicolae.

Delia, mărturisiri neașteptate de la iUmor: ”Momentul acesta este cel mai frumos cadou de Moș Nicolae”

Momentul care a uimit-o pe Delia, dar în aceeași măsură și pe ceilalți doi jurați, a fost cel al lui Arnaldo Mangini, sosia lui Mr Bean. Momentul poate fi văzut mâine seară de la ora 20:00 la iUmor, pe Antena 1. Bendeac, chiar a crezut preț de câteva secunde în audiții că pe scena iUmor se află chiar celebrul Rowan Atkinson.

Pentru momentul din semifinală, sosia lui Mr Bean își va susține numărul cu ajutorul celor doi prenzatori ai emisiunii, Dan Badea și Șerban Copoț. Întreg momentul a făcut-o pe Delia să exclame că ”acesta este cel mai frumos cadou de Moș Nicolae!”.

”Arnaldo a dat o stare senzațională de bine în platou, a adus o bucurie aparte. A făcut totul foarte artistic și bine studiat. Dan Badea și Șerban au fost delicioși alături de Mr Bean, un trio de senzație! Momentul acesta este cel mai frumos cadou de Moș Nicolae!”, a declarat Delia.

Delia, mărturisiri neașteptate despre cel mai frumos cadou de Moș Nicolae
Delia, mărturisiri neașteptate despre cel mai frumos cadou de Moș Nicolae

Și Bendeac a fost impresionat de numărul lui Mr Bean. Juratul a mărturisit că nu s-ar sătura niciodată de un astfel de număr. ”Aș putea să vă văd în fiecare zi a existenței mele până la capăt!”.

Chiar și Cheloo i-a apreciat spectacolul lui Mr Bean și crede că apariția lui va rămâne în istoria sezoanelor iUmor: “Arnaldo este un concurent memorabil la iUmor. Țin minte că m-am distrat foarte tare la prima lui apariție din audiții. Este foarte bun în ceea ce face, îl imită extraordinar pe Mr Bean. Mi s-a părut un număr potrivit pentru unul dintre băieții mei de 5 ani”.

Numărul lui Mr Bean i-a suprins plăcut pe jurații de la iUmor
Numărul lui Mr Bean i-a suprins plăcut pe jurații de la iUmor

Vineri, 6 decembrie, pe scena iUmor vor urca opt concurenți care vor încerca să-și câștige un loc în marea finală iUmor. Concurenții care te vor face să râzi sau nu, mâine seară sunt: Arnaldo Mangini, cunoscut ca Mr. Bean, Alida Coman, Paul Mirea, Andrei Voicu, Costi Pucă, Adi Gheo, Patrik Cottet și Bogdan Sylar. Pentru a ajunge în finală, concurenții trebuie să obțină ”Like” de la toți jurații, ci nu doar de la doi dintre ei, așa cum s-a întâmplat în audiții. Câștigătorii semifinalei vor fi aleși de către cei membrii ai juriului: Delia, Bendeac și Cheloo.

Urmăriți Impact.ro și pe