Ce făcea George Burcea înainte să se cupleze cu Andreea Bălan. Cum făcea rost de bani

Alexandra Chivu 02.03.2020, 14:35
Ce făcea George Burcea înainte să se cupleze cu Andreea Bălan. Cum făcea rost de bani

Pentru ei, dragostea a durat numai 4 ani, căci între timp și-au făcut loc orgoliile și lipsa de solidaritate. Începutul a fost frumos, iar pentru ambii parteneri se dorea a fi o veșnicie. Cei doi s-au cunoscut la filmările unui videoclip, iar de atunci au rămas împreună. Despre Andreea știm multe, dar cu ce se ocupa George înainte ca numele să-i fie pe buzele tuturor, nu. Cum făcea rost de bani actorul?

Ce făcea George Burcea înainte să se cupleze cu Andreea?

Lucrurile s-au precipitat în privința cuplului Bălan-Burcea, iar adevărul a ieșit la iveală. După ce artista a scris în mediul online că tot ce a relatat presa a fost adevărat, de asemenea, și actorul a confirmat situația, printr-un gest. Degradarea relației lor a ajuns la un nivel înalt, iar pasul următor a fost separarea oficială, care s-a petrecut vineri. Actorul și-a luat lucrurile din locuința pe care o împărțea cu cântăreața.

Cu toate acestea, nimic nu avea să prevestească situația critică dintre cei doi, căci începutul a fost promițător. Cei doi s-au cunoscut la filmările unui videoclip de-al Andreei, iar de atunci au rămas împreună. Până în acel moment, George și-a început cariera de actor făcând pe animatorul la petrecerile pentru copii.

Ce personaj juca actorul?

Încă soțul Andreei Bălan a lucrat ca marinar până în urmă cu 8-9 ani, după care și-a dat seama că vrea să fie actor. S-a întors, a intrat la facultate și a fost nevoit să muncească pentru a se putea întreține în București. În anul 2013, acesta a început să facă bani în calitate de animator la petrecerile pentru copii, muncă ce nu este străină de tinerii actori ori studenți la actorie.

Ce făcea George Burcea înainte să se cupleze cu Andreea Bălan. Cum făcea rost de bani
George Burcea, la o petrecere pentru copii

Unul dintre personajele pe care George le-a jucat la petrecerea organizată de un afacerist din Capitală pentru copilul lui se numește Sportacus și este super-eroul agil din ”Orășelul leneș”.

Urmăriți Impact.ro și pe