Mesajul postat de nașul Andreei Bălan și al lui George Burcea, în plin scandal de divorț al celor doi. Ce sfat impresionant le-a transmis Aurelian Temișan

Redacția IMPACT 29.02.2020, 13:38
Mesajul postat de nașul Andreei Bălan și al lui George Burcea, în plin scandal de divorț al celor doi. Ce sfat impresionant le-a transmis Aurelian Temișan

Nașul de cununie al Andreei Bălan și al lui George Burcea a făcut un anunț emoționant. Nu este pentru prima dată, de la izbucnirea scandalului de divorț, când Aurelian Temișan intervine în acest mod. Fanii artiștilor au fost foarte copleșiți de veștile despre aceștia, de aceea le-au trimis foarte multe mesaje de susținere, în special vedetei de la Antena 1.

Mesajul postat de nașul Andreei Bălan și al lui George Burcea, în plin scandal de divorț al celor doi

Cu o zi în urmă, Andreea Bălan le-a confirmat tuturor că zvonurile despre divorțul său de George Burcea sunt adevărate. Artista a decis să nu ofere mai multe detalii, deoarece dorește să le protejeze cât mai mult pe Ella și Clara de schimbările drastice, petrecute recent în familia lor. Vedeta a primit foarte multe comentarii și mesaje de susținere, după ce a dat vestea divorțului, printr-un mesaj pe Instagram.

Tot pe rețelele sociale, și nașul de cununie al celor doi tineri artiști a decis să transmită un mesaj. A fost vorba despre câteva rânduri foarte emoționante și neașteptate. Aurelian Temișan le-a transmis un sfat de-a dreptul impresionant finilor săi aflați în prag de separare oficială, la notar.

Mesajul postat de nașul Andreei Bălan și al lui George Burcea, în plin scandal de divorț al celor doi. Ce sfat impresionant le-a transmis Aurelian Temișan 2
Aurelian Temișan a postat pe Instagram un mesaj emoționant despre finii lui de cununie, aflați în prag de divorț

Înainte de-a fi prins de ofițerii de la Rutieră drogat la volan, actorul de 32 de ani i-a făcut un scandal monstru cântăreței de muzică pop. Întâmplarea a avut loc pe 21 februarie, în locuința lor din Voluntari. Autoritățile au confirmat ulterior că acesta se afla sub influența substanțelor cu efect psihoactiv. Aparatul Drug Test utilizat în cazul lui George Burcea a confirmat pozitiv pentru cocaină.

Ce sfat impresionant le-a transmis Aurelian Temișan

Aurelian Temișan a postat de curând pe contul său de Instagram o imagine în care este alături de finul lui, George Burcea. Fotografia realizată chiar în ziua în care artistul s-a însurat cu Andreea Bălan i-a copleșit pe mulți dintre fanii săi.

“Nu suntem perfecți. Dar în toată imperfecțiunea noastră avem atât de multe de dăruit. Naște frumosul în jur și apoi priveste-ți în ochi fericirea creată. Nu călca pe iubirea altora pentru binele tău. Idei… trăiri… viață… sentimente…”, a scris Aurelian Temișan, pe rețelele sociale.