Exclusiv: Andreea Bălan și George Burcea, decizie radicală! Ce au hotărât să facă cu căsnicia lor. Anunțul așteptat cu interes de fani

Redacția IMPACT 28.02.2020, 16:24
Exclusiv: Andreea Bălan și George Burcea, decizie radicală! Ce au hotărât să facă cu căsnicia lor. Anunțul așteptat cu interes de fani

Veștile despre cunoscuta cântăreață și soțul ei sunt unele neașteptate. După ce a făcut un anunț oficial legat de George Burcea, pe contul ei oficial de Instagram, Andreea Bălan a luat o decizie cât se poate de radicală. Vedeta a mai dezvăluit în această vineri că vrea să facă tot posibilul încât micuțele Ella și Clara să nu fie afectate de separarea părinților.

Andreea Bălan și George Burcea, decizie radicală! Ce au hotărât să facă cu căsnicia lor

Andreea Bălan e vizibil afectată de separarea de tatăl fetițelor ei, iar scandalul a pornit cu doar câteva zile în urmă. În cele mai noi imagini publicate în mediul online, vedeta prezintă semne clare că suferă, dar încearcă să își păstreze o atitudine pozitivă. Fanii i-au transmis foarte multe mesaje de încurajare, așa cum a recunoscut și cântăreața, într-un mesaj publicat în această vineri. Vestea divorțului de George Burcea a fost confirmată de către componenta trupei Andre.

Exclusiv Andreea Bălan și George Burcea, decizie radicală Ce au hotărât cei doi să facă cu căsnicia lor
Andreea Bălan și soțul ei, George Burcea, vor merge cât de curând la notar pentru a semna actele de divorț

Andreea Bălan și actorul George Burcea nu vor mai forma un cuplu, în acte. De curând s-a aflat că înainte de-a fi prins de polițiști drogat la volan, bărbatul de 32 de ani i-a făcut un scandal monstru artistei. Episodul violent ar fi avut loc chiar în casa în care locuiau, din Voluntari, pe 21 februarie. La scurt timp, a fost tras pe dreapta de către polițiști și supus unui test la care a ieșit poziv pentru cocaină.

Anunțul așteptat cu interes de fani

George Burcea era la volanul unui automobil marca Mitsubishi și s-a ales și cu un dosar penal. Din pricina tuturor acestor momente foarte grele, cântăreața a luat o decizie radicală. Andreea Bălan și actorul vor divorța la notar și au ajuns la această concluzie după o discuție scurtă, în care și-au spus puține lucruri. Vedeta a ajuns la concluzia că este cel mai sănătos să meargă la notar pentru a divorța. Această acțiune de separare oficială va avea loc cât de curând. Cei doi soți vor depune actele pentru divorț, din culpă comună.

În plus, sursele Impact.ro au aflat în exclusivitate că artista a pornit toate aceste demersuri și pentru că s-a săturat să mai aștepte să vadă o schimbare de atitudine din partea lui George Burcea. Tatăl fetițelor sale a fost tot mai distant cu ea în ultima perioadă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI