Ce făcea, de fapt, Lidia Fecioru înainte să devină cunoscută la Antena 3

Daria Petrescu 28.04.2020, 15:55
Ce făcea, de fapt, Lidia Fecioru înainte să devină cunoscută la Antena 3

Lidia Fecioru prezintă emisiunea Adevăruri Ascunse, de pe Antena 3, alături de jurnalista Maria Coman. Are 57 de ani și până să devină celebră a avut mai multe meserii. În cele din urmă, s-a reorintat către cee ace a iubit cel mai mult. Astfel că, pentru cei care sunt curioși ce făcea, de fapt, Lidia Fecioru în urmă cu mai mulți ani, iată câteva detalii din viața acesteia.

Ce făcea, de fapt, Lidia Fecioru înainte de Antena 3. Detalii mai puțin cunoscute din viața ei

În vârstă de 57 de ani, Lidia Fecioru a fost, pe rând, coafeză, bibliotecară, director de casă de cultură, medic legist, secretară de editură și, în cele din urmă, bioenergoterapeut.

Lidia Fecioru a devenit cunoscută și pentru faptul că a reușit să slăbească 30 de kilograme, în doar șapte luni. Ea a ajuns de la 90 de kilograme, la 70, într-un timp mai mult decât record. Vedeta a ținut regimul de slăbire Demis Roussos. Ea transmite legate de acest aspect că cel mai important lucru atunci când orești să slăbești este să îți menții poftele în frâu. Totodată, la nivel psihic trebuie să fie ordine pentru a putea exista ordine și în viața reală.

Lidia Fecioru a slăbit 30 de kilograme în șapte luni
Lidia Fecioru a slăbit 30 de kilograme în șapte luni

Puțină lume știe că Lidia Fecioru este orginara din Republica Moldova și că acolo a și făcut Facultatea de Medicină, specializarea Medicină Legală. De altfel, o vreme, Lidia Fecioru a lucrat că medic legist la Departamentul de crimă organizată din Chișînău și spune că atunci i-au fost de ajutor, pentru prima dată, puterile ei paranormale.

 Bioterapeuta a recunoscut  că facultatea nu a ajutat-o prea mult

„Aveam, tot timpul, senzația că știu toate cursurile, în amănunt, că le-am mai învățat cândva. Când mi s-a făcut astrogramă, s-a văzut, acolo, că de trei vieți încoace mă ocup cu asta. Probabil că de aceea știu o groază de lucruri pe care nu le-am citit, nu le-am învățat nicăieri în viață asta. Dar le știu, pur și simplu!”, a povestit parapsihologul Lidia Fecioru.

După 1991, Lidia Fecioru s-a mutat in România, unde are propriul cabinet de bioterapie și medicină alternativă, dar apare și mereu la diverse emisiuni tv in calitate de parapsiholog.

Lidia Fecioru dezvăluie ce alimente sunt bune pentru a reduce hipertensiunea arterial

„Nu sunt adepta regimurilor. Le ții doar dacă ai nevoie de ele. Eu vă zic ce ar trebui să mâncăm pentru a face bine organismului nostru. Verdețurile sunt foarte bune pentru că au tot felul de fermenți.

Boabele, inclusiv lintea, sunt bune pentru pietrele la rinichi și pentru hipertensiune arterială. Se iau cinci boabe de fasole măruntă, albă, se mănâncă dimineața, pe stomacul gol, crude, așa cum sunt ele. Aceleași proprietăți le are și lintea, fasolea și mazărea”, a spus aceasta la Antena 3.

Urmăriți Impact.ro și pe