Trucul simplu care te scapă de insomnie. E la îndemâna oricui, iar efectele sunt uimitoare

Diana Radu 03.02.2020, 20:25
Trucul simplu care te scapă de insomnie. E la îndemâna oricui, iar efectele sunt uimitoare

Insomnia afectează milioane de oameni, însă ce este cel mai grav este că în lipsa unui somn odihnitor te poți confrunta cu probleme grave de sănătate și chiar cu depresie și anxietate. În acest sens, bioenergoterapeul Lidia Fecioru, ne dezvăluie care este rețeta naturistă pentru un somn liniștit.

Cum poți scăpa de insomnie cu ajutorul unei leac naturist? Efectele sunt uimitoare

Bioenergoterapeul Lidia Fecioru susține că pe lângă tratamentele medicamentoase care pot trata insomnia, mai există și o serie de leacuri naturiste care pot avea același efect și ne pot aduce somnul liniștit mult așteptat. Dintre aceste leacuri, specialista spune că cel mai bun este cel cu tinctură de propolis și promite că are efecte uimitoare. În plus, contribuie la întărirea sistemului imunitar. Tot ce trebuie să faci este să amesteci douăzeci de picături de tinctură de propolis în jumătate de pahar de lapte. Acest amestec se bea seara înainte de culcare.

”Se ia tinctură de propolis și se pun douăzeci de picături în jumătate de pahar de lapte. Se bea seara, înainte de culcare. Este pentru a ne pune la punct pancreasul și tot ce înseamnă tractul digestiv. De asemenea, e foarte bun pentru somn, pentru odihnă. Dacă suportăm mai greu laptele, îl putem pune în orice ceai”, a declarat Lidia Fecioru.

lidia fecioru, leac naturist, insomnie
Bioenergoterapeul Lidia Fecioru, dezvăluie leacul împotriva insomniei

Propolisul este considerat un antibiotic natural care tratează numeroase afecţiuni, atât ale pielii, cât şi ale organelor interne. Acesta este de fapt, o substanță preparată de albine din rășina culeasă de pe mugurii și ramuri de la diverși pomi, precum: cireși, vișini, molizi, arin, etc. De asemenea, propolisul are este bogat în flavonoide, ceea ce înseamnă că are proprietăţi antioxidante, antifungice şi antibacteriene. Totodată, propolisul este un excelent antiviral, antiinflamator, stimulează formarea de anticorpi, fiind extrem de benefic pentru întărirea sistemului imunitar.

Lidia Fecioru este unul din cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți și astrologi din România. Vedeta poate fi văzută des pe micile ecrane, prin prisma faptului că este invitată în cadrul a numeroase emisiuni TV, de la diferite posturi de televiziune, dar în special pe Antena 3, la emisiunea Adevăruri ascunse.

Urmăriți Impact.ro și pe