Ce face și cum arată Donna din Beverly Hills 90210, la 30 de ani de la lansarea celebrului serial. Viata i s-a schimbat radical

Iancu Andreea 25.05.2020, 10:46

O lume întreagă o cunoaște în urma rolului din serialul Beverly Hills. Actrița care a jucat rolul Donnei este Tori Spelling și în ciuda faptului că s-a născut sub o stea norocoasă, a avut de întâmpinat multe greutăți până în prezent. Totuși, la 30 de ani de la lansarea serialului, Tori uimește publicul cu aparițiile sale.

Cum a ajuns să joace în serialul Beverly Hills 90210

Tori Spelling este una dintre actrițele îndrăgite de fanii serialului. Până astăzi, vedeta, în vârstă de 47 de ani, a fost nevoită să treacă însă printr-o serie de evenimente. Născută într-o familie bogată, Tori a cunoscut faima datorită rolului obținut în serialul Beverly Hills.

Serialul Beverly Hills 90210 a avut un succes fulminant în anii 2000 Foto - thesun.co.uk
Serialul Beverly Hills 90210 a avut un succes fulminant în anii 2000
Foto – thesun.co.uk

Actrița a avut o copilărie plină de lux. Aceasta este fiica regretatului producător de televiziune, Aaron Spelling. Deci prima parte a vieții și-a petrecut-o într-o vilă cu 123 de camere, în Los Angeles, pe o proprietare ce se întindea pe 56.000 de metri pătrați. Totuși, Tori a căutat mereu independența financiară.

Inițial, Tori a dat o audiție pentru rolul personajului Andreea, însă rolul Donnei i s-a potrivit mănușă la final. Deși era producătorul serialului, Aaron Spelling a negat că ar fi favorizat obținerea rolului de către fiica sa.

Serialul Beverly Hills 90210 s-a încheiat după 10 sezoane, în 2010, iar Tori a continuat să trăiască aceeași viață luxoasă la Hollywood.

Probleme financiare după apariția în serial

Tori Spelling mărturisea încă din 2013, în cartea „Spelling It Like It Is”, că a trăit clipe grele. Actrița a fost nevoită să se mute frecvent, a pierdut sume importante de bani și a trebuit să învețe să trăiască modest. De aceea, a continuat să active în zona filmului și a acceptat roluri în „Scary Movie 2” sau producții televizate precum „A Carol Christmas” şi „Hush”.

După moartea tatăl lui său, Tori a primit doar 800.000 de dolari, restul averii fiind împărțită între fratele actriței și mama acesteia. Cu cea din urmă nu a avut relații prea bune, conform Ok Magazine.

Apariția copiilor în urma căsătoriei cu actualul său soț a adâncit problemele financiare. Tori a trecut prin multiple situații limită. A fost nevoită să plătească 38.000 de dolari către American Express și și-a expus viața privată în diverse reality show-uri pentru a face rost de bani. Și astăzi, actrița și soțul său se luptă cu problemele financiare.

Tori Spelling și soțul său, Dean McDermott, alături de cei cinci copii Foto - usmagazine.com
Tori Spelling și soțul său, Dean McDermott, alături de cei cinci copii
Foto – usmagazine.com

Viața amoroasă i-a dat bătăi de cap

Tori Spelling s-a căsătorit pentru prima oară în 2004, cu actorul Charlie Shanian. Relația celor doi nu a funcționat, iar la doar doi ani au decis să divorțeze. Totuși, soarta a avut grijă să își întâlnească marea iubire. Actrița l-a cunoscut pe actualul său soț pe platourile de filmare de la „Mind Over Murder”.

Dean McDermott și Tori s-au căsătorit în 2006 şi sunt împreună de atunci. Aceștia au împreună cinci copii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...