Ce a ajuns să facă Giani din Las Fierbinți, de când s-au oprit filmările serialului de la PRO TV. Ipostaza nouă în care îl pot urmări fanii

Andrei Cezar 20.04.2020, 15:32
Ce a ajuns să facă Giani din Las Fierbinți, de când s-au oprit filmările serialului de la PRO TV. Ipostaza nouă în care îl pot urmări fanii

Costi Diță alias Giani din Las Fierbinți si-a schimbat meseria. Cel puțin în perioada pandemiei, când este obligat să respecte măsurile de izolare. de când s-au oprit filmările pentru Las Fierbinți, el a devenit prezentator de emisiune online, împreună cu bunul său prieten, Mihai Bobonete. Emisiunea este live, în fiecare seară, iar actorii au și invitați de seamă la fiecare ediție.

O nouă meserie pentru Giani  din Las Fierbinți, în plină pandemie

Pentru ca oamenii să mai uite de măsurile restrictive și să privească cu mai mult optimism către viitor, Costi Diță a hotărât, ca împreună cu preitenul și colegul său de pe platoruile de filmare, Mihai Bobonete, să aducă zâmbetul pe buzele românilor. Cei doi realizează o emisiune live, pe canalul lor de Youtube, în fiecare seară de luni până joi. Iar în toate edițiile cei doi actori au avut și invitați, potrivit unui interviu acordat de Costi Diță pentru lamaruta.protv.ro.

”Cred că și noi trecem prin același fenomen. Au fost seri în care am citit două-trei știri și am intrat așa în live. Am intrat cu un soi de stare foarte grea de dus și te scufunzi un pic. Dar e interesant că stăm de vorbă cu oameni din afară și din România care reușesc să ne schimbe nouă starea.”, a declarat actorul.

Emisiunea celor doi actori se numește ”Da bravo”, după celebra replică din Las Fierbinți și este difuzată în fiecare seară, de luni până  joi, începând cu ora 22.30.

Ce a ajuns să facă Giani din Las Fierbinți în plină pandemia.
Ce a ajuns să facă Giani din Las Fierbinți în plină pandemia.

Costi Diță: ”Cel mai greu, în perioada asta, este faptul că nu știi cât o să mai dureze”

Perioada de izolare nu este una usoară nici pentru Costi Diță care a declarat că face tot posibilul să treacă peste starea apăsătoare de incertitudine dată de restricții. În această perioadă a declarat că redescoperă lucrurile simple de care se bucură foarte mult.

”Redescopăr că cei doi copilași ai mei se bucură că sunt acasă. Mai citim o poveste. Îți redescoperi familia, mai ales oamenii care au fost foarte ocupați bănuiesc că trec prin aceeași situație.”

Urmăriți Impact.ro și pe