Ce se întâmplă cu fetiţa Elenei Udrea în aceste momente. Adrian Alexandrov, detalii dureroase despre Eva Maria

Ana Anitoiu 19.06.2022, 08:00
Ce se întâmplă cu fetiţa Elenei Udrea în aceste momente. Adrian Alexandrov, detalii dureroase despre Eva Maria

Partenerul de viață al Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a dezvăluit ce se întâmplă în aceste momente cu fetița lor, Eva Maria. Fostul ministrul al Turismului și Dezvoltării Regionale se află de câteva nopți la Penitenciarul Târgșorul Nou din județul Prahova.

Adrian Alexandrov, despre ce se întâmplă cu fetița Elenei Udrea

Elena Udrea a fost extrădată din Bulgaria joi, 16 iunie, când autoritățile bulgare au predat-o în vama Giurgiu-Ruse. Fosta blondă de la Cotroceni a fost dusă ulterior la Penitenciarul Târgșorul Nou, pentru a-și ispăși sentința de șase ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”.

Deși Elena Udrea are dreptul să primească vizite și ar putea să-și vadă fiica în acest fel, partenerul ei de viață a spus că, de fapt, cele două nu s-ar putea întâlni în aceste condiții. Adrian Alexandrov a explicat care este motivul.

„Foarte mulţi oameni au spus că este o condamnare abuzivă. Elena are încredere că se poate corecta la recurs condamnarea ei abuzivă. Momentan e ok, rezistă, se pregăteşte pentru poimâine. E greu că nu-şi poate vedea copilul şi nici nu o pot aduce aici, că discuţia se poartă printr-un geam. E traumă pentru un copil să-şi vadă mama aşa”, a spus Adrian Alexandrov la Antena 3.

Ce se intampla cu fetita Elenei Udrea in aceste momente
Elena Udrea si fiica ei

Elena Udrea, despre fiica ei

După ce judecătorii bulgari s-au pronunțat pentru extrădarea ei, Elena Udrea a fost întrebată ce îi va spune fiicei sale. Fosta blondă de la Cotroceni a răspuns că îi va spune din nou o minciună – că nu poate veni, deoarece are ceva de făcut.

„Îi voi spune, din nou, o minciună că nu pot veni, că am ceva de făcut aşa cum o mint de două luni. Vorbesc în fiecare zi cu ea”, a spus atunci Elena Udrea.

Fostul ministru a anunţat, luni, că a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) pentru a cerceta „o situaţie şocantă”, ce ar explica cum s-a luat decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) din 7 aprilie, prin care i s-a respins contestaţia în anulare din dosarul Gala Bute, ceea ce a dus la arestarea sa.

Concret, Elena Udrea a sesizat CSM să verifice dacă în dimineața zilei de 7 aprilie, cel puţin un judecător din cei patru care au fost pentru respingere a fost chemat la Parchetul General şi ameninţat cu închisoarea de cineva din conducere, în cazul în care s-ar pronunța pentru admiterea contestației sale.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...