EXCLUSIV

Ce face Aurelian Temișan atunci când nu se află pe scenă. Ipostaza rară în care a fost surprins marele artist EXCLUSIV

Elena Avramescu 06.04.2023, 11:59

Celebrul artist Aurelian Temișan a fost surprins de fotografii Impact.ro într-o ipostază mai rară, și anume în timp ce se afla la DRPCIV, în Pipera.

Aurelian Temișan, într-o ipostază în care nu l-ați mai văzut

Îndrăgitul cântăreț a fost zărit în timp ce era la înmatriculări auto, în Pipera, iar după ce a stat câteva minute acolo a plecat cu numere roșii pentru o mașină. Cu toate acestea, artistul a plecat din locație cu un Volvo XC 90, cu numere negre, fiind înmatriculat în România.

În urmă cu scurt timp, cântărețul a vorbit în cadrul unei emisiuni la Kanal D despre motivul pentru care a renunțat să mai meargă cu transportul în comun chiar din perioada în care nu deținea o sumă mare de bani în cont.

Aurelian Temișan a devenit cunoscut în muzica românească încă de acum mulți ani, iar în 1989, la doar 17 ani, a participat la Festivalul Mamaia și a obținut „Trofeul Tinereții”, după care anii ’90 i-au adus adevărata recunoaștere. Însă succesul acestuia nu se datorează doar muzicii, ci și teatrului, iar în prezent, este și jurat al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, difuzată de Antena 1. Din anul 1996, este căsătorit cu actrița Monica Davidescu și au împreună o fetiță, Dora Maria, născută în 2010.

Atunci când a fost invitat Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, acesta a povestit mai multe episoade interesante din viața sa.

Ce face Aurelian Temisan atunci cand nu se afla pe scena
Aurelian Temisan

„O mare artistă, Angela Similea, spunea: «Unui artist nu-i contabilizezi aparițiile. Apare când simte». Așteptam bani de la părinți într-o perioadă în care n-am avut concerte. Într-o zi, am auzit o domnișoară cu prietenul ei, mai golănaș așa la cum arăta: «Uite-l pe Temișan, are spectacol la Sala Palatului! Hai să mergem și noi la concert». «Ce rost mai are să mergem, dacă-l vedem aici?!», a răspuns băiatul. «Hop, nu e bine», am zis că nu e OK așa… Și am decis să merg cu taxiul, să nu pară că nu mai am bani pentru că merg cu metroul sau cu transportul în comun”, a povestit cântărețul.

Cu toate că a fost prezent de nenumărate ori la festivaluri sau diverse emisiuni, Aurelian Temișan nu se consideră în topul celor mai buni prezentatori.

„Dacă nu ai nativ ideea de comunicare cu publicul, nu există școli care să te învețe să vorbești cu publicul, cu o sală plină. Cel mai bun prezentator din România? Aștept să apară. Cel mai bun crainic sportiv din România, Cristian Țopescu, cel mai bun prezentator de festivaluri din România, Octavian Ursulescu, care făcea din nimic ceva imens. Sunt mulți care prezintă, dar fiecare are lacunele, are hibele lui. Eu mă joc pe scenă când apar și prezint”, a mai spus Aurelian Temișan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...