EXCLUSIV

Fosta soție a lui Daniel Iordăchioae îi dă replica lui Aurelian Temișan, în scandalul momentului: „Am fost martoră la suferința lui Daniel”. De ce nu sunt șanse să refacă trioul de aur EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 23.03.2023, 20:04

Aurelian Temișan, Daniel Iordăchioae și Adrian Enache au format un trio formidabil, ca artiști, până în 1999. Motivele despărțirii s-au aflat însă de-abia acum, Aurelian Temișan dezvăluindu-le, după 24 ani, într-un interviu tv. În scandalul momentului, intervine însă și Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordachioae, care susține, exclusiv pentru Impact.ro, că a fost martoră la suferința solistului, după ce Aurelian Temișan și-a anunțat colegii că se retrage din formula de aur.

De ce Aurelian Temișan a pus punct colaborării cu Adrian Enache și cu Daniel Iordăchioae: ”Mergeam într-o derivă”

Aurelian Temișan a dezvăluit, în urmă cu două săptămâni, în emisiunea ”40 de întrebari cu Denise Rifai” (Kanal D), care au fost motivele care au dus la încetarea colaborării cu Adrian Enache și cu Daniel Iordăchioae, în ciuda uriașului lor succes: ”Faptul că noi n-am fost trei băieți, care ne-am unit să facem un trio, ci eram trei nume, trei entități, care am încercat să facem ceva comun și fiind trei personalități puternice, nu ne-am mai corelat energiile, la un moment dat.

Nevorbind de niciunul dintre ceilalți doi, care îmi sunt în continuare prieteni. Am simțit că este o muncă pe loc, pe care o făceam, aceea de a repeta anumite finaluri de piese, dau un exemplu, din punct de vedere coregrafic, și în concert nefiind deloc așa cum am făcut la repetiții.

Pentru că unul din colegi avea cu totul altceva de făcut, ba era în sală, dădea autografe și această energie pierdută o dată, de două ori, de zece ori, s-a adunat și, personal, am obosit. Eu sunt cel care am rupt acel trio, care și acum ar funcționa, vocal, dar suntem diferiți ca personalități și nu mai puteam fi împreună. Mergeam într-o derivă, așa că ne-am despărțit”.

Nouria și Daniel
Nouria și Daniel

Nouria Nouri: ”Sunt trei pietre tari, care se tot lovesc”

Ce nu știe însă Aurelian Temișan este faptul că fostul lui coleg de scenă, Daniel Iordăchioae, a fost foarte afectat. Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioae, ne-a făcut dezvăluiri, în exclusivitate pentru Impact.ro: ”Eram cu Daniel, chiar atunci, la început, în 1999, când se destrămase grupul. Pot să spun că el a suferit foarte mult, din cauza asta, am fost martoră la suferința lui Daniel.

Nu știu cât de implicați au fost ei sufletește, dar Daniel a fost foarte mult, umblau să scoată și un album, repetau, înregistrau. Din senin, Aurelian Temișan i-a anunțat că se retrage, a spus că-și face un album de hip-hop. Ei au cântat împreună și la Teatrul din Ploiești, lucram și eu acolo, atunci, și știu că erau capete de afiș, iar în momentul în care urcau ei trei pe scenă era isterie.

Dar, făceau o coregrafie, stabileau ceva, iar când apăreau pe scenă nu se mai respecta nimic, pentru că Adrian Enache făcea altceva, posibil asta l-a deranjat pe Aurelian. Acum, se mai sună între ei, nu sunt certați, mai își vorbesc, dar nu mai au proiecte comune pe termen lung. Ar mai avea succes, sunt convinsă, numai că n-au cum să se reunească, nu cred că mai au de gând. Personalitățile lor nu au nicio legătură una cu alta și sunt trei pietre tari, care se tot lovesc. Așa că, fiecare a luat-o pe drumul lui, fiecare își vede de pătrățica lui”.

Citește și Cu cine se iubește acum fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie. „Un bărbat trebuie să fie inteligent ca să reziste lângă mine”!

Marele talent al fiicei lui Daniel Iordăchioae

Actrița Nouria Nouri ne-a vorbit și despre Salma, fiica ei și a lui Daniel, elevă în clasa a VI-a, foarte talentată la desen: ”Salma va veni cu mine în Tabăra de creație, pe care eu o organizez la Breaza, în perioada 10-14 iulie 2023, pentru copiii de 8-14 ani, și unde nu doar că ne jucăm, mai facem și cursuri de actorie, de pictură, karaoke, dans, etc.

Salma a venit în fiecare an cu mine, și-a făcut prieteni, desenează și ea foarte frumos. Realizează desene animate, personaje, e pasionată de lumea asta japoneză. La un moment dat, m-am gândit să o înscriu și la casting, pentru a dubla voci în filme de desene animate. Când era mic, și fiul nostru a dublat voci în ”Regele Leu”, în partea a doua, el era Leuțul”, ne-a mai declarat Nouria Nouri, exclusiv pentru Impact.ro.

Citește și Andreea Bălan, mărturisiri emoționante despre legătura cu Aurelian Temișan. Cum i-a purtat celebrul artist noroc în carieră. „Suntem deja familie”. VIDEO EXCLUSIV!

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...