Ce a pățit Bebe Cotimanis după ce a plecat de la PRO TV. Actorul a recunoscut un adevăr crunt

Iancu Andreea 27.10.2020, 17:44
Ce a pățit Bebe Cotimanis după ce a plecat de la PRO TV. Actorul a recunoscut un adevăr crunt

Actorul Bebe Cotimanis este cunoscut de 25 de ani ca lucrând în cadrul PRO TV. Cu toate acestea, cel care a fost atâția ani vocea reprezentativă a postului, a ales să părăsească studiourile de la Buftea. Mai mult, el a povestit care a fost motivul pentru care a ales să schimbe postul TV.

Bebe Cotimanis a plecat de la PRO TV

Fiecare spot publicitar care prezenta emisiunile postului din Buftea era pus în valoare datorită vocii sale grave. Deși vreme de 25 de ani a fost vocea cu care toată lumea asocia PRO TV, Bebe Cotimanis a decis să renunțe la colaborarea care l-a consacrat. Actorul a povestit chiar și motivul pentru care a ales să plece de la PRO TV, postul la care lucra încă de la lansare.

“Plecarea s-a produs din motive economice. Contractele au devenit mai subţiri, iar eu nu am acceptat chestia asta. Pentru că e muncă mea şi o respect. Au încercat să mă ţină, dar la un preţ mai mic”, a povestit Cotimanis pentru paginademedia.ro.

Potrivit spuselor actorului, trustul din Buftea a luat mai multe decizii, care au dus la micșorarea veniturilor lui Cotimanis. Pentru că nu a mai fost de acord cu propunerea conducerii, actorul a ales să meargă către o altă televiziune.

Astfel, publicul său nu îi va resimți atât de mult lipsa, Bebe Cotimanis semnând un contract nou cu Prima TV. Acesta este postul la care îl vom reauzi pe actor pe micile ecrane. Începând cu 5 octombrie, Bebe Cotimanis este vocea de la Prima TV. De asemenea, el va putea fi auzit și în cadrul televiziunilor sportive ale grupului Clever: Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K.

Bebe Cotimanis și actrița Iulia Dumitru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste
Bebe Cotimanis și actrița Iulia Dumitru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Actorul Bebe Cotimanis iubește din nou

Deși are 65 de ani, Bebe Cotimanis demonstrează că poți iubi cu patos indiferent de vârstă. Actorul trăiește o poveste frumoasă de dragoste alături de actrița Iulia Dumitru. Cei doi par să formeze un cuplu de excepție nu doar în viața reală, ci și pe scenă, unde sunt o echipă plină de talent.

„Ne completam şi ne-am regăsit atât de profund şi de puternic”, mărturiseau cei doi în urmă cu mai mult timp.

Totuși, relația cu Iulia Dumitru durează de aproximativ 3 ani de zile. În trecut, actorul a mai fost căsătorit cu Florina Mărcuță, un cunoscut make-up artist. Cei doi au decis însă să divorțeze în anul 2018 după mai multe discuții și neînțelegeri. Chiar dacă a fost dificilă separarea, Bebe Cotimanis a luat-o de la capăt și se bucură de o dragoste nouă și intensă, mai ceva ca în tinerețe.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...