Câți bani câștigă, de regulă, într-o singură zi Culiță Sterp pe Youtube

Daria Petrescu 10.05.2020, 10:15
Câți bani câștigă, de regulă, într-o singură zi Culiță Sterp pe Youtube

Culiță Sterp a devenit în ultimii doi ani, unul dintre personajele nelipsite de pe micul ecran. S-a lansat în muzică alături de fosta lui soție, Carmen de la Sălciu, devenind astfel doi dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică populară. După despărțirea de aceasta, Culiță a avut mai multe apariții televizate. El a participat și la Puterea Dragostei, anul trecut. Însă, puțini sunt cei care știu cu cât își rotunjește acesta veniturile, din vizualizările de pe Youtube.

Culiță Sterp este extrem de activ în mediul virtual

Artistul Culiță Sterp s-a făcut remarcat în showbiz, în urmă cu doi ani, când făcea senzație la brațul soției, Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Salciua și Culiță Sterp s-au despărțit
Carmen de la Salciua și Culiță Sterp s-au despărțit

Între timp aceștia s-au despărțit. Interpretul își ține la curent fanii cu tot cee ce face, astfel că activitatea lui pe Youtube este una intensă. Acesta poate câștiga între 45 și 700 de dolari, în funcție de vizualizări.

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua, iubire cu năbădăi

În timpul divorțului dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au fost câteva episoade cât se poate de urâte. Startul a fost dat de fostele cumnate ale lui Carmen de la Sălciua, și de rudele lui Culiță Sterp.

Cu toții au susțținut că cea mai sexy cântăreață de muzică de petrecere nu i-ar fi fost fidelă artistului. Mai exact, susțineau cu toții că, de fapt, ea ar fi greșit în fața lui Culiță Sterp după ce s-a cuplat cu Cosmin Isăilă, cel mai bun amic al acestuia.

Doar că, la acea vreme, Carmen de la Sălciua se apăra susținând că marele cuceritor Culiță Sterp ar fi călcat deja strâmb, aducând în discuție un moment în care acesta ar fi fost prins în compania unei domnișoare apetisante, din zona Banatului, cu care s-ar fi iubit nu una sau două nopți, ci mult mai multe. Mai mult decât atât, artista a explicat și cum s-a ajuns în această situație.

”Să nu uităm, eu aflasem că el m-a înșelat la o lună de la nuntă. Am zis să trec peste ce s-a întâmplat, dar, cu timpul, s-au tot adunat. De pildă, eu cântam într-un restaurant, iar el era cu altă femeie, în fața restaurantului, în mașina mea.

Am și vorbit cu fata care și-a asumat rolul de amantă. Ce era să fac? Să divorțez? Aveam o lună de la nuntă, recunosc că mi-a fost rușine de gura lumii, mi-era că mă fac de râs. Dar, până la urmă, tot la divorț am ajuns. Și nu, eu nu l-am înșelat niciodată.

Cât am fost cu el, până când am decis să ne despărțim definitiv, nu am fost cu alt bărbat”, ne-a mai spus, aproape plângând din cauza rușinii și a suferinței, Carmen de la Sălciua.

Urmăriți Impact.ro și pe