Cântăreața Adele, apariție surprinzătoare la Gala Oscar 2020! Vedeta a strălucit pe covorul roșu, după ce a slăbit 38 de kg. Foto

Diana Radu 11.02.2020, 17:43
Cântăreața Adele, apariție surprinzătoare la Gala Oscar 2020! Vedeta a strălucit pe covorul roșu, după ce a slăbit 38 de kg. Foto

Adele a avut o apariție surprinzătoare la Gala Oscar 2020, care i-a lăsat fără cuvinte pe fani. Cu toate că artista nu a participat la decernarea premiilor, ea a fost prezentă la o petrecere organizată în cinstea evenimentului, acolo unde a strălucit pe covorul roșu. Adele și-a afișat noua siluetă, într-o rochie mulată care i-a scos în evidență formele de invidiat.

Cum a apărut cântăreața Adele la Gala Oscar 2020? Artista a slăbit enorm de mult

Adele a participat duminică la petrecerea organizată de Beyonce și de Jay-Z, după Gala Oscar 2020, iar apariția sa a uimit pe toată lumea. Vedeta a purtat o rochie mulată, animal print, marca Ralph&Russo, din noua colecție, care i-a evidențiat silueta trasă prin inel. La petrecerea lui Beyonce și a lui Jay Z și-au mai facut apariția vedete precum Reese Witherspoon, Rihanna, Charlize Theron, Natalie Portman, Michael B. Jordan, Kanye West, Travis Scott Sean ‘Diddy’ Combs, clanul Kardashian și Jessica Alba. Iată ce ținută a purtat Adele!

Prezentatoarea TV Kinga Rusin a postat pe Instagram o imagine alături de Adele. ”Am vorbit cu Adele despre… pantofi. Am avut o conversație despre tocurile mele înalte, iar ea mi-a sugerat să îmi pun pantofii pe care îi avea ea”, a spus Kinga.

adele, gala oscar 2020, rochie, aparitie
Cum a apărut cântăreața Adele la Gala Oscar 2020?

Noile imagini cu Adele fac furori pe rețele de socializare, acolo unde fanii sunt uimiți de transformarea artistei. Adele, în vârstă de 31 de ani,  arată spectaculos după ce a reușit să slăbească nu mai puțin de 38 de kilograme, iar fiecare apariție îi uimește pe fani. Cântăreața este total schimbată și pare alt om, suțin aceștia.

Cum a reușit Adele să slăbească 38 de kg

Cântăreața are un trup de invidiat iar ultima sa apariție i-a lăsat fără cuvinte pe fani, care au dorit cu orice preț să afle cum a reușit Adele să slăbească 38 de kilograme. Ei bine, vedeta a renunțat la dulciuri și a urmat un program strict de exerciții fizice. Astfel, după divorțul de anul trecut de Simon Konecki din aprilie, Adele s-a ambiționat și mai tare și a reușit să slăbească enorm de mult. De asemenea, Adele a urmat și o dietă numită The Sirtfood, care presupune consumarea în mare parte a produselor vegetale, precum: fructe, nuci, rucola, ceapă şi ţelină. Iată cum arată acum vedeta.

”Adele a urmat o dietă echilibrată, a mâncat mai puține calorii pe zi și a făcut în fiecare zi sport. Ajunsese într-un punct în care nu se mai simțea bine. Știa că trebuie să schimbe ceva pentru că își dorea să fie o mamă sănătoasă. A durat până când artista să își formeze o rutină în ceea ce privește antrenamentele fizice, dar ea este fericită acum și a devenit un obicei pe care îl face cu plăcere”, au declarat surse din anturajul artistei.

Urmăriți Impact.ro și pe