Câţi bani a primit Cătălin Moroșanu de la Pro TV pentru că a stat închis într-un sicriu plin cu şobolani. Suma nu e deloc mică

Badea Violeta 01.07.2022, 21:00
Câţi bani a primit Cătălin Moroșanu de la Pro TV pentru că a stat închis într-un sicriu plin cu şobolani. Suma nu e deloc mică

Îndrăgitul show de la Pro TV, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, va reveni în curând pe micile ecrane cu un nou sezon. Ediția trecută, mai exact cea din 2015, a fost câștigată de Cătălin Moroșanu, după ultima probă, în care a rezistat închis într-un sicriu plin cu şobolani. A meritat sacrificiul luptătorului? Iată câți bani a primit de la Pro TV. Cifrele nu sunt deloc mici!

Suma pe care a încasat-o Cătălin Moroșanu de la Pro TV

După ce Cătălin Moroșanu a rezistat eroic vreme de 21 de zile în jungla africană, luptătorul a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și a intrat în posesia marelui premiu.

Nu i-a fost deloc ușor, deoarece probele au fost îngrozitoare. Luptătorul a trebuit să mănânce mațe de struț, rât de porc, testicule de taur sau orez, dar cu porția. De asemenea, acesta a fost nevoit să doarmă sub cerul liber și asta nu e tot.

La ultima probă, Cătălin Moroșanu a fost închis într-un sicriu plin cu șobolani. Ca să poată rezista, Moartea din Carpaţi, așa cum mai este poreclit sportivul, a cântat „nu mi-e frică de bau-bau”, în timp ce pe trupul lui se plimbau în voie zeci de rozătoare.

„Plecaţi de pe cucul meu! Plecaţi de pe comoara mea şi a familiei că nu v-am făcut nimic!”, striga celebrul luptător.

Mulți telespectatori se întreabă și acum dacă a meritat tot chinul. Ei bine, rămâne ca fiecare să tragă propriile conzluzii. Potrivit celor de la Ego.ro, Cătălin Moroșanu a avut un contract de circa 5.000 de euro.

Suma pe care a castigat-o Catalin Morosanu la Pro TV
Suma pe care a castigat-o Catalin Morosanu la Pro TV

Mihai Trăistariu a părăsit competiția după doar 10 zile

Spre deosebire de Cătălin Moroșanu, Mihai Trăistariu a rezistat doar 10 zile la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Chiar și așa, artistul a plecat acasă cu circa 9.000 de euro, potrivit aceleiași surse citate mai sus.

„Am crezut că voi ajunge până în finală. Chiar le-am spus concurenţilor că am 24 de fan cluburi în toată ţara care mă susţin. Atunci, ei s-au speriat şi chiar au început să creadă că voi ajunge în finală.

M-am simţit încolţit din prima zi. Am spus că cel mai periculos animal din junglă este omul. Chiar vorbeam cu Elena Merişoreanu şi ea îmi spunea că, în afară de mine şi de ea, nu prea sunt vedetă în jungla de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Mihai Trăistariu la emisiunea „La Măruţă”.

Vedetele care au participat în prima ediție a show-ului au fost Mihai Trăistariu, Cătălin Moroşanu, Gina Pistol, Ruby, Dorian Popa, Andreea Moldoveanu (casnica de la Masterchef), Luminiţa Nicolescu, Vladimir Drăghia, Gabi Jugaru, Elena Merişoreanu, Alina Plugaru, Elena Lasconi și Pacha Man.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...