Cătălin Moroșanu și-a dezvăluit secretul. De ce a rămas alături de soția sa timp de 20 de ani

Ioana Bucur 25.04.2022, 20:36

Când s-au cunoscut, erau doi adolescenți care făceau naveta cu trenul. Acum, după două decenii trăite împreună, la bine și la greu, a venit momentul adevărului. Jurnaliștii redacției Ego – Impact.ro au aflat, în exclusivitate, secretul lui Cătălin Moroșanu. Fostul concurent Survivor România a vorbit despre relația cu soția sa, dezvăluind cum au reușit să rămână împreună timp de 20 de ani, lucru rar întâlnit în rândul vedetelor din showbiz-ul românesc.

Cătălin Moroșanu, secretul unei iubiri de două decenii

El avea 17 ani, ea, 16. Pentru Cătălin Moroșanu și Georgiana, a fost dragoste la prima vedere. Cei doi trăiesc de două decenii o frumoasă poveste de dragoste, trecând împreună atât prin momente frumoase cât și prin perioade mai dificile. Într-un interviu oferit în exclusivitate reporterilor redacției Ego – Impact.ro, Cătălin Moroșanu a vorbit deschis despre relația cu soția sa.

Acesta a punctat că este important ca viața de cuplu să se schimbe de-a lungul timpului pentru a rezista, copiii jucând un rol important. Ce sfaturi are pentru tinerii la început de drum în doi?

„În primul rând, cei care au o relație de mai mult timp trebuie să facă un copil, să își construiască o familie. Oricât de mult stai într-o relație, dacă nu se face o casă sau nu vine un copil, intervin problemele. Din acest motiv, foarte multe relații ajung la suprasaturație, iar oamenii nu mai au pentru ce să stea împreună.

Mereu le-am zis prietenilor mei: Dacă ai o relație de foarte mult timp, vine momentul să te căsătorești, apoi să faci copii. Copiii sunt un liant foarte important într-un cuplu și chiar oferă un scop în viață. Faptul că am avut-o pe Natalis în 2010 și pe Nicolas Patrick în 2021 a contat foarte mult, ne-a ținut uniți.

În al doilea rând, într-o relație contează foarte mult să fiți parteneri de viață, în tot ceea ce faceți. Nu există ca unul să comande tot timpul și celălalt să se supună. Trebuie să se formeze o echipă și partenerul de lângă tine să fie tratat cu respect pentru a construi ceva”, a explicat Cătălin Moroșanu, pentru ego.ro.

Cum și-a cunoscut soția Cătălin Moroșanu de la Survivor Ronmânia
Cum și-a cunoscut soția Cătălin Moroșanu de la Survivor Ronmânia

„Sunt niște lucruri foarte subtile aici, nu mai este flacăra de la începutul relației”

Cătălin și Georgiana Moroșanu își trăiesc relația de la distanță, însă acest lucru nu este o problemă pentru ei.

„Rezistăm, eu tot timpul am fost plecat, pe drumuri. Nu este o problemă. Vorbim în fiecare zi la telefon, mă duc în fiecare weekend acasă, nu mi se pare ceva ieșit din comun. Repet, familia este stâlpul unei relații, o să o spun mereu. Dacă nu există un scop comun, atunci totul o să se destabilizeze la un moment dat. Și relația intră într-o buclă temporală, se fac mereu aceleași lucruri. Eu așa văd lucrurile, însă fiecare trebuie să decidă cu privire la ceea ce este mai bine pentru el. (…)

Sunt niște lucruri foarte subtile aici, nu mai este flacăra de la începutul relației, din primii doi ani de zile. Consider că parteneriatul este cel mai important, dar și înțelegerea. O relație trebuie să fie simplă, nu complicată. Mai contează ca un partener să fie mai vulcanic, altul mai calm, nu pot să fie amândoi ca berbecii și să se bată cap în cap”, a mai spus Moroșanu, pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...