Cât costă să te plimbi cu elicopterul de-a lungul litoralului românesc

Emanuela Pană 16.07.2021, 08:40
Cât costă să te plimbi cu elicopterul de-a lungul litoralului românesc

Se spune că lumea văzută de sus este mult mai frumoasă, iar dacă vrei să-ți „condimentezi“ vacanța la mare și să faci și altceva în afară de stat pe șezlong și băi în apa mării, ai putea să te plimbi cu elicopterul de-a lungul litoralului românesc, pentru a admira stațiunea Mamaia, lacul Siutghiol şi chiar Gura Portiţei sau Delta Dunării. Află, în continuare, cât costă o călătorie cu elicopterul și cât durează.

Cât costă să te plimbi cu elicopterul pe litoral

Dacă știi cum să ți-o plănuiești, vacanța la mare de anul acesta poate fi una de vis, întrucât ai putea experimenta și altfel de distracții în Constanța. Ultima modă pe litoral? Să vezi lumea de sus. Și nu la figurat, la propriu.

O plimbare cu elicopterul nu numai că te va binedispune și îți va încânta privirile, dar îți poate schimba chiar și perspectiva asupra vieții. Până nu de mult, o călătorie cu elicopterul părea ceva la care nu mulți oameni au acces, însă lucrurile s-au schimbat considerabil în utlima vreme.

Prin urmare, fie că îți place aventura și vrei să ieși din cotidian sau pur și simplu vrei să-ți surprinzi partenera/partenerul, o plimbare cu elicopterul este probabil una dintre cele mai fascinante experiențe pe care le poți trăi în viață. Probabil te gândești că această distracție are să te coste foarte scump, însă, în realitate, lucrurile nu sunt așa, prețurile fiind chiar accesibile.

Experiența va fi cu siguranță una de neuitat, adrenalina va crește la cote maxime, iar priveliștea îți va tăia răsuflarea. Un zbor cu elicopterul deasupra litoralului românesc durează între 10 minute și oră, în funcție de traseu și de cât ești dispus să plătești. Astfel, prețurile încep de la 350 de lei și pot ajunge chiar până la 2.700 de lei.

Oferta celor de la JTAir, spre exemplu, se prezintă astfel:

  • 400 lei/persoana, maxim 2 persoane (20minute) – Traseu: JT Air Heliport – Rezervatia Grindul Lupilor – JT Air Heliport;
  • 350 lei/pers maxim 2 persoane (12 minute) – Traseu: Lac Siutghiol – Statiunea Mamaia – Cazino Mamaia.

Așadar, după cum ați putut observa deja, o plimbare cu elicopterul nu este apanajul oamenilor bogați, astfel că oricine își dorește se poate bucura de o astfel de experiență.

Citește și: Job-urile de sezon, la mare căutare pe litoral. Bacșișul, motivul pentru care tot mai mulți tineri vor să se angajeze pe litoral

Ce poți vedea de sus?

Cerul senin și vizibilitatea foarte bună sunt factorii esențiali ce pot transforma o banală vacanță pe litoral într-o experiență de neuitat. În plus, n-ai de ce să-ți faci griji pentru că la la manşa elicopterului stă un fost pilot militar, cu 3.000 de ore de zbor la activ.

Cât costă un zbor cu elicopterul de-a lungul litoralului
Cât costă un zbor cu elicopterul de-a lungul litoralului

Turiştii zboară la 300 de metri faţă de sol. Este înălţimea de siguranţă. De la această înălţime se vede foarte bine peisajul şi este o înălţime de zbor de securitate“, explică George Paţa, pilot.

După cum aminteam și în rândurile de mai sus, turiștii pot admira de la înălțime stațiunea Mamaia, lacul Siutghiol, Cazino Mamaia şi chiar Gura Portiţei sau Delta Dunării. În plus, pilotul îi poate duce pe turişti şi în alte locuri din ţară, la cerere.

Iată lista firmelor unde puteți închiria un elicopter:

  • JTAir;
  • Închiriere elicoptere;
  • Smart Experience;
  • RoExtrem;
  • 7Sky Helicopters;
  • Fly Company.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...