Cât câștigă Mircea Badea la Antena 3. Prezentatorul s-a dat de gol

Redacția IMPACT 06.03.2020, 09:05
Cât câștigă Mircea Badea la Antena 3. Prezentatorul s-a dat de gol

Mircea Badea este unul din cei mai mai cunoscuți prezentatori TV din România. În ceea ce privește veniturile sale, s-a aflat suma pe care o câștigă. Cât încasează vedeta TV?

Ce salariu încasează Mircea Badea

Realizatorul emisiunii „În gura presei” difuzat pe postul de televiziune Antena 3. Într-una din relatările sale pe Instagram, acesta a dezvăluit care este valoarea TVA-ului pe care a trebuit să îl plătească la stat, pentru luna noiembrie 2019. Este vorba despre 8911 lei, potrivit spuselor acestuia.

Mircea Badea. Foto: Facebook/ Mircea Badea chia el
Mircea Badea. Foto: Facebook/ Mircea Badea chia el

„Atâtica a fost doar tva-ul luna asta”, a scris Mircea Badea.

Fanii și internauții au recurs la un calcul, iar în urma acestuia, vedeta încasează suma de 40.000 de lei net lunar (circa 8600 de euro), pornind de la ideea că plăteşte TVA de 8911 lei. Suma aceast a fost dezvăluită de jurnaliștii de la cancan.ro, însă aceasta ar putea fi doar pentru luna noiembrie, teoretic. Practic, suma respectivă  poate varia de la o lună la alta, în funcție de alte câștiguri separate, din alte proiecte.

Mircea Badea și-a început cariera în televiziune la diferite posturi TV, unde a prezentat emisiuni. Jurnalistul a debutat șa Tele 7 ABC, unde a fost descoperit de Mihai Tatulici și Jeana Gheorghiu. A continuat apoi activitatea la Antena 1, Realitatea TV, Pro TV și Prima TV, alături de Teo Trandafir, împreună cu care forma un cuplu de divertisment foarte îndrăgit din România, de la acea vreme.

În ceea ce privește viața privată, Mircea Badea formează un cuplu cu de mai bine de două decenii. Cei doi s-au cunoscut în 1998, prin intermediul lui Mihai Mitoșeru. Carmen Brumă, partenerea de viață a realizatorului TV de la Antena 3, Mircea Badea,a debutat în televiziune în 1999, la postul Antena 1.  Însă frumoasa vedetă a devenit cunoscută în România pentru stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat în urma unui derapaj al organismului său, în contextul în care avea la un moment dat mai multe kilograme în plus de care și-a dorit cu ardoare să scape. De atunci, viața ei s-a schimbat și a devenit antrenor de fitness.

Urmăriți Impact.ro și pe