Cât a costat rochia purtată de Carmen Iohannis la întâlnirea cu Jill Biden. Suma nu e deloc mare

Badea Violeta 07.05.2022, 21:39

Prima doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, a sosit vineri, 6 mai, în țara noastră. Aceasta și-a făcut apariția la baza aeriană Mihail Kogălniceanu, unde s-a întâlnit cu militarii americani, după care s-a deplasat în București. Astăzi, 7 mai, Jill Biden și Carmen Iohannis au vizitat împreună Școala Gimnazială „Uruguay” din Sectorul 1 al Capitalei, la care se află elevi refugiaţi din Ucraina. Iată ce rochie a purtat soția lui Klaus Iohannis. Prețul ei este accesibil!

Rochia purtată de Carmen Iohannis la întâlnirea cu Jill Biden a fost creată de Andreea Tincu

Ca de fiecare dată, Carmen Iohannis a dat dovadă de stil și eleganță la întâlnirea pe care a avut-o astăzi, 7 mai, cu prima doamnă a Statelor Unite. Cele două au vizitat o școală din Capitală, unde s-au întâlnit cu elevi refugiați ucraineni.

Soția lui Klaus Iohannis a reușit să o impresioneze pe Jill Biden cu ținuta pe care a ales-o. Aceasta a optat pentru o rochie creată de Andreea Tincu. Ținuta superbă, de culoare roșie, cu imprimeu cu flori albastre și cloș amplu, a reușit să-i scoată silueta în evidență.

Se pare că prima doamnă a României a făcut alegerea perfectă, iar asta a remarcat și prima doamnă a Statelor Unite. Rochia a fost accesorizată cu o geantă de culoare albă, iar pantofii de un roz pal au completat perfect ținuta lui Carmen Iohannis. Contrar așteptărilor, rochia nu a fost una scumpă, prețul acesteia fiind de 2.450 de lei, potrivit romaniatv.net.

Jill Biden in Romania
Jill Biden, intampinata de presedintele Klaus Iohannis si de sotia lui, Carmen Iohannis

Ce ținută a ales Jill Biden

Spre deosebire de Carmen Iohannis, prima doamnă a Statelor Unite a ales să poarte o ținută de culoare închisă. Aceasta a fost îmbrăcată cu o rochie cu mânecă scurtă, bluemarin, cu un impriment floral în partea de sus, alb cu galben, așa cum se poate observa în galeria foto. Soția liderului american Joe Biden a fost întâmpinată la președinția României cu un superb buchet de bujori albi. Nu a lipsit, bineînțeles, nici Klaus Iohannis.

La întâlnire au fost prezenți și ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, șeful misiunii diplomatice a SUA la București, David Muniz, secretarul de stat adjunct pentru Afaceri europene şi eurasiatice Karen Donfried, fostul ambasador american la Bucureşti, Mark Gitenstein, în prezent ambasadorul SUA la Uniunea Europeană, şi soţia acestuia, Elizabeth Gitenstein, consilierul prezidenţial Ligia Deca.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...