EXCLUSIV

Carmen Harra i-a calculat lui Stephan Pelger cifra destinului. Uluitor ce a aflat: „Ar fi trăit mai mult decât Tina Turner” EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 09.06.2023, 20:14
Carmen Harra i-a calculat lui Stephan Pelger cifra destinului. Uluitor ce a aflat: „Ar fi trăit mai mult decât Tina Turner” EXCLUSIV

Carmen Harra, numerologul vedetelor de la Hollywood, susține că Stephan Pelger, găsit ieri fără suflare, ar mai fi avut mulți ani de trăit. În exclusivitate pentru Impact.ro, Carmen Harra face afirmații surprinzătoare, după ce a analizat cifra destinului regretatului designer, care a decis să părăsească mult prea repede această lume.

Carmen Harra i-a calculat lui Stephan Pelger cifra destinului, iar rezultatul a fost uluitor

Carmen Harra a calculat cifra destinului lui Stephan Pelger, în funcție de data de naștere și nicidecum firul vieții lui nu trebuia să se întrerupă atât brusc, la aproape 44 ani. Dimpotrivă, el ar fi putut trăi mai mult decât Tina Turner, care a părăsit această lume la 83 de ani.

„El avea codificarea 8 și totodată un careu de 8, de trei ori 8, născut într-o zi de 8 și a plecat tot într-o zi de 8, la aproape 44 de ani, care înseamnă, redus la o cifră, tot 8. Toți putem alege când să plecăm din această lume, iar el se pare că asta a făcut pentru că, numerologic, era longeviv, ar fi trăit mai mult decât Tina Turner. La acest deznodământ au contribuit problemele lui psihice, despre care a tot spus public, care l-au împiedicat să găsească echilibrul emoțional care sa îl motiveze să trăiască. Totodată, a avut multe lecții de viață, pe care nu a reușit să le învețe și asta a contribuit la acest deznodământ dramatic. Dumnezeu să îl odihnească!”, ne-a declarat Carmen Harra, vestitul numerolog al vedetelor de la Hollywood.

Carmen Harra i-a calculat lui Stephan Pelger cifra destinului, iar rezultatul a fost uluitor
Carmen Harra i-a calculat lui Stephan Pelger cifra destinului, iar rezultatul a fost uluitor

 „Urma un an în care i s-ar fi deschis multe uși”

Carmen Harra mai susține că pentru Stephan Pelger ar fi urmat chiar o perioadă foarte bună pe plan financiar și că seria ghinioanelor ar fi luat sfârșit în curând.

„El urma să intre în anul personal 8, când împlinea 44 de ani, un an în care i s-ar fi deschis multe uși și urma să aibă un câștig material însemnat. Cei codificați cu 8 sunt guvernați de energia lui Saturn, planeta karmei. Sunt foarte muncitori și ating succesul. De altfel, sunt foarte atașați de material și de bani”.

Stephan Pelger suferea de depresie și de insomnie cronică

Stephan Pelger a vorbit cu sinceritate despre problemele sale de sănătate, în ultimul interviu. Recunoștea că, la un moment dat, lua și câte 40 de pastile pe zi, ca să poată adormi.

„Am făcut perfuzii, am fost pus pe un tratament medical foarte mic și cu foarte puține pastile. Dacă luam 40 de pastile, într-o zi, acum iau trei pastile pe zi și am un somn de opt ore sănătos”, declara Stephan Pelger, în urmă cu câteva luni, la Xtra Night Show, emisiune de la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...