EXCLUSIV

Carmen Harra aruncă bomba. Ion Dichiseanu a murit cu zile? Iată ce arată cifra destinului marelui actor. EXCLUSIV

Emanuel Baran, Alexandra Andrei 22.05.2021, 11:04
Carmen Harra aruncă bomba. Ion Dichiseanu a murit cu zile? Iată ce arată cifra destinului marelui actor. EXCLUSIV

Maestrul Ion Dichiseanu s-a stins din viață joi, la vârsta de  87 de ani. Întrebată de reporterii impact.ro dacă, din punct de vedere numerologic, a fost vorba de o cumpănă, în cazul artistului, ori dacă pur și simplu a fost finalul destinului, Carmen Harra, stabilită în America, ne-a făcut câteva precizări, în exclusivitate.

Carmen Harra ne-a declarat, pentru impact.ro: ”Am analizat numerologia lui Ion Dichiseanu și arată că a trăit exact cât i-a fost dat și a fost un om longeviv”, a menționat celebra specialistă în numerologie, deși familia artistului a spus că tot necazul i s-ar fi tras din cauza unei biopsii.

”Cu Ion Dichiseanu am fost în multe turnee, era extrem de elegant, un adevărat star de Hollywood”

Carmen Harra l-a cunoscut însă și personal pe Ion Dichiseanu, alături de care are amintiri de neuitat, din lungile turnee prin țară, când ea era solistă în trupa ”Trio Express”: ”Cu Ion Dichiseanu am fost în multe turnee prin România, pe vremea când aveam 20 de ani. A fost un om senzațional, extrem de talentat și de elegant, un adevărat star de Hollywood. Îmi amintesc un moment comic dintr-un turneu”.

”Toți artiștii călătoream într-un autocar imens. Draga Olteanu Matei – Dumnezeu să o odihnească! – avea un monolog pentru care avea nevoie de o gâscă sau de o găină, iar după fiecare spectacol, oamenii îi lăsau păsările cadou. Și așa s-a umplut autocarul de toate orătăniile care își făceau nevoile pe unde apucau, măcăneau și cotcodăceau. Iar Ion Dichiseanu, îmbrăcat mereu la patru ace și parfumat, se uita lung la Draga și la păsările pe care ea le colecționa. La un moment dat, a apărut în autocar și un purceluș… Sunt amintiri frumoase!”, a continuat ea.

Carmen Harra arunca bomba. Ion Dichiseanu a murit cu zile? Iata ce arata cifra destinului marelui actor. EXCLUSIV
Ion Dichiseanu

Simona Florescu: ”Dichi a murit în brațele Ioanei, așa cum și-a dorit să se întâmple, să fie alături”

Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu, a povestit despre ultimele clipe de viață ale marelui artist: ”A murit în brațele Ioanei, așa cum și-a dorit să se întâmple, să fie alături. A murit la ora 3, atunci s-a constatat decesul. Nu ne vine să credem, se simțea mai bine până ieri (n.r, miercuri). Chiar făcusem demersuri să îl ducem în Turcia, făcusem analize”.

”De ieri se simțea mai rău (n.r, miercuri), s-a decompensat și după 4 luni în spital a murit. Am sperat până în ultimul moment, credeam că totuși se va recupera, dar organismul lui nu a mai avut putere să lupte. Acum, tot greul cade pe Ioana și pe Adi, cu toate formalitățile… Nu pot să spun cât suferim cu toții”, a mai declarat Simona Florescu, pentru Fanatik.ro.

”La biopsie, o bacterie i-a infectat plămânul”

Familia a povestit despre ultimele luni de viață ale celebrului artist: “S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Și i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniștească. Analizele au fost interpretate greșit. Ni s-a spus că este cancer. Nu are niciun cancer! Deci oamenii de acolo au citit că ar avea cancer. L-au trimis la o bronhoscopie, la o altă clinică privată, pentru a i se preleva și o biopsie. La acea biopsie, o bacterie i-a infectat plămânul. Nu este vorba despre coronavirus. Este o bacterie foarte agresivă. Din punctul meu de vedere este o minune că vorbim despre el astăzi și că este încă alături de noi.A avut un diagnostic greu. Așa a ajuns la Spitalul Floreasca”, mărturisea Ioana Dichiseanu, la o emisiune tv.

Ion Dichiseanu a încetat din viață, joi, la vârsta de 87 de ani. Artistul era internat de la sfârșitul anului trecut la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Trupul neînsufleţit al artistului a fost depus ieri, în foaierul Teatrului Nottara, iar slujba de înmormântare va avea loc azi, la ora 12.00, la Cimitirul Bellu. Ion Dichiseanu va fi înmormântat cu onoruri militare.

Urmăriți Impact.ro și pe