Care sunt miniștrii pe care PSD vrea să-l schimbe. „Are OZN-uri în cap”

Redacția IMPACT 28.04.2020, 18:20
Care sunt miniștrii pe care PSD vrea să-l schimbe. „Are OZN-uri în cap”

Începutul acestei săptămâni a fost presărată cu mai multe derapaje pe scena politicii din România. Celebrele discuții în contradictoriu ale partidelor aflate în opoziție au luat amploare, în contextul măsurilor impuse de Executiv, în contextul epidemiei de COVID-19.

PSD depune moțiuni simple pentru doi miniștri din cabinetul Orban

Marcel Ciolacu susține că Guvernul lasă fără bani autoritățile publice, în plină epidemie de COVID-19. Mai mult, liderul interimar al PSD vine cu o serie de atacuri către ministrul Finanțelor Publice, care nu a reușit decât în această săptămână să relanseze site-ul programului IMM Invest România, care își propune ajutorarea întreprinderilor mici și mijlocii, prin accesarea de fonduri. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Florin Cîțu amintește „Ciolacu și gașca lui socialistă”, odată cu anunțul privitor la relansarea IMM Invest.

„Site-ul IMM INVEST a fost refăcut.
Există un RISC. Acțiunile PSD și ale acoliților lor din Parlament. Deja votează ÎMPOTRIVA legii care aprobă ordonanța prin care a fost aprobat IMM INVEST. Mai mult PSD-istii vor să oprească acest program prin moțiune. Ciolacu și gașca lui socialistă fac orice să oprească acest program care susține capitatul și economia privată. Așa cum au făcut până acum cu toate măsurile bune luate de acest guvern”, a scris ieri pe Facebook, Ministrul Finanțelor.

Vorbele grele s-au întors înapoi într-un sistem de tip bumerang. Liderul social-democraților a afirmat, într-o declarație de presă, că „ministrul Finanțelor are OZN-uri în cap”.

„L-aș ruga pe domnul Cîțu să nu mai mintă. Are OZN-uri în cap”, a transmis Marcel Ciolacu. După ședința din cadrul conducerii PSD, Marcel Ciolacu a spus că social-democrații vor depune două moțiuni simple, una împotriva lui Florin Cîțu, ministrul Finanțelor Publice, dar și împotriva lui Adrian Oros, ministrul Agriculturii, pentru o gestionare necorespunzătoare a situației generate de criză epidemică din România.

„Îl rog public pe domnul ministru Cîţu să înceteze toate mniciunile din spaţiul public, nu are nicio legătură o moţiune de cenzură simplă cu nu ştiu ce site blocat de OZN-uri şi extratereştri din creierul dânsului”, a mai spus Ciolacu.

Urmăriți Impact.ro și pe