Care sunt cele mai frumoase femei din zodiac. Nimeni nu poate rezista în fața lor

Iancu Andreea 16.07.2021, 12:52
Care sunt cele mai frumoase femei din zodiac. Nimeni nu poate rezista în fața lor

Pe lângă faptul că astrele vorbesc despre trecut, prezent și viitor, specialiștii în astrologie au identificat și care sunt cele mai frumoase femei din zodiac. Se pare că unele dintre semnele din horoscop au norocul de a beneficia de un șarm aparte, care atrage privirile bărbaților. Printre cele mai frumoase se numără femeile Vărsător și Balanță, însă o serie de alte semne astrale reușesc să fure privirile de la prima apariție. Află ce spun astrele despre zodia ta.

Care sunt cele mai frumoase femei din zodiac

Astrologii au dezvăluit care sunt cele mai frumoase femei din zodiac, unele dintre semnele horoscopului bucurându-se de o capacitate de atracție mai mare decât altele. În timp ce unii consideră că zodiile Vărsător și Balanță reprezintă cele mai atractive prezențe feminine, alții consideră că zodia Leului are cel mai mare lipici la bărbați. Totuși, bărbații preferă misterul Peștilor sau originalitatea femeilor Săgetător.

Berbec

Femeile Berbec se bucură de un farmec aparte, fiind persoane armonioase, cu un spirit de luptătoare, care trăiesc viața pentru a iubi și a se simți iubite. Acestea obișnuiesc să recurgă la tehnici vestimentare pentru a atrage, hainele punându-le în valoare formele.

Taur

În cazul femeilor din zodia Taur se remarcă sensibilitatea. Aceasta ascunde însă o voință de fier, pe care femeile născute sub acest semn zodiacal o au. Când vine vorba despre stilul vestimentar, prezențele feminine din Taur preferă hainele și cosmeticele de calitate. Totodată, ele adoră să fie în centrul atenției.

Gemeni

La fel ca în cazul bărbaților, femeile Gemeni prezintă o personalitate duală. Acestea obișnuiesc să își schimbe rapid starea de spirit, fiind destul de greu de urmărit. Capacitatea de a se transforma le ajută să treacă cu ușurință de la imaginea de dive, aranjate perfect, la postura de gospodină.

Rac

Femeile din zodia Rac au o frumusețe și o strălucire aparte, fiind extrem de iubitoare, dar reușind să împace postura de mame cu cea de soții. Se pare că această zodie este preferată în rândul bărbaților, care le apreciază foarte mult. Chiar dacă uneori frumusețea nu este punctul lor forte, ele rămân în top 5 preferințe ale masculilor.

Leu

Frumusețea unei femei în zodia Leu este sclipitoare. Aceste native atrag atenția cu farmecul lor și reușesc să topească inimile celor care se bucură să le admire râzând. Totuși, prea multă admirație poate deveni plictisitoare, motiv pentru care aceste femei ajung să se retragă uneori sau să caute noi admiratori.

Fecioară

Femeile din zodia Fecioarei nu se bucură de o frumusețe răpitoare, însă beneficiază de un farmec aparte. Personalitatea acestora este cea care atrage în schimb. Totuși, sunt extrem de selective, reușind să creeze legături doar cu anumite persoane.

Ele sunt cele mai frumoase femei din zodiac
Cele mai frumoase femei din zodiac

Balanță

Printre nativele care acaparează atenția bărbaților se numără Balanțele. Aceste femei sunt extrem de expresive și au mâini frumoase. Feminitatea este mereu admirată în cazul lor, însă nu se poate spune că sunt și rafinate. Femeile Balanță pot da chix cu stilul vestimentar ori cu o coafură neinspirată. De multe ori ele se simt nesigure de frumusețea lor astfel că preferă să stea ascunse.

Scorpion

Chiar dacă în sufletul lor se consideră perfecțiunea întruchipată, femeile născute în semnul Scorpionului nu sunt de o frumusețe răpitoare. Acestea mizează însă pe senzualitate și misterul care le caracterizează pentru a atrage partenerul potrivit. Ele reușesc să frângă inimile multor bărbați, recurgând la o tehnică de „scorpie” atunci când nu sunt interesate de anumiți admiratori.

Săgetător

Femeile Săgetător nu sunt nici ele extrem de frumoase, însă au o carismă care atrage. Frumusețea lor aparte și personalitatea de luptătoare cucerește, fiind greu de destabilizat atunci când își fixează un țel.

Capricorn

Frumusețea unei native Capricorn este comună, însă reușesc să atragă datorită felului de a fi. Aceste femei obișnuiesc să se concentreze pe sine, nu le pasă de părerea celor din jur. Mai cu seamă că nu sunt atrase nici de actualitate în privința tendințelor modei. Stilul vestimentar nu este punctul lor forte.

Vărsător

Femeile Vărsător se numără printre cele mai frumoase, atrăgătoare și strălucitoare prezențe. Acestea se bucură de forme voluptoase care atrag bărbații. Totuși, mulți ajung să le admire de la distanță pentru că sunt în general pretențioase și arogante, ținându-se departe de cei care nu le fac cu ochiul.

Pești

Și femeile născute în zodia Pești se află printre cele mai frumoase femei din zodiac. Acestea sunt focoase și misterioase, reușind să stârnească interesul și prin ținutele pe care le adoptă. Sunt extrem de atente la astfel de detalii vestimentare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...