Totul despre femeile din zodia Leu. Cum iubesc cele mai mândre reprezentante ale horoscopului

Ana Anitoiu 15.07.2021, 16:07
Totul despre femeile din zodia Leu. Cum iubesc cele mai mândre reprezentante ale horoscopului

Feimile din zodia Leu obișnuiesc să conducă în orice împrejurare. Le place să fie în centrul atenției, sunt foarte puternice și ambițioase și nu se lasă până când nu câștigă. În ceea ce privește iubirea, partenerii lor pot avea parte de surprize colosale. Nici vorbă de plictiseală lângă ele!

La ce te poți aștepta de la o femeie din zodia Leu. Cele mai importante trăsături

Printre cele mai importante trăsături ale femeilor din zodia Leu se numără faptul că acestea se pricep de minune să conducă. Sunt foarte buni lideri, extrem de competitive, puternice, optimiste și pasionale, iar ambiția lor nu are limite. Știu întotdeauna ce își doresc, au grijă mereu să fie cu zece pași înaintea celorlalți și nimeni nu le poate înlocui.

În plus, femeile din zodia Leu nu sunt materialiste, motiv pentru care nu pot fi cumpărate. De altfel, ele se descurcă de minune să facă bani singure, fără să aibă nevoie de vreun bărbat, și nu se lasă controlate de nimeni. Nu se dau bătute niciodată, sunt încrezătoare în forțele proprii, țin foarte mult la detalii, sunt supărăcioase și nerăbdătoare.

Totul despre femeile din zodia Leu. Cum iubesc cele mai mandre reprezentante ale horoscopului
Simbolul zodiei Leu

Cum sunt femeile din zodia Leu în relații

Cu toate că pare că nimic nu le poate doborî, femeile din zodia Leu pot fi de fapt persoane foarte sensibile. Puțini oameni din viața lor au dreptul să știe acest lucru. Când ele se îngrijorează pentru cineva, înseamnă cu adevărat că le pasă de acea persoană.

În general, deși par foarte prietenoase, femeile din zodia Leu analizează fiecare mișcare a celor din jur și decide în secret în cine poate avea încredere. În cazul în care cineva le supără suficient de mult încât să nu își mai dorească o relație cu acel om, se despart definitiv fără să se uite în spate o clipă. De altfel, ele sunt greu de mulțumit, deoarece au așteptări foarte mari de la cei din jur.

Atenție! Atunci când sunt prost dispuse, femeile din zodia Leu trebuie să fie lăsate în pace. Este mai sigur așa pentru toată lumea. Ele nu obișnuiesc să se arate vulnerabile în fața nimănui și nu acceptă să nu-și păstreze mândria intactă.

Ce defecte au femeile în zodia Leu

Deși au numeroase calități, femeile din zodia Leu au și defecte. De multe ori, ele spun ”da” când de fapt ar fi vrut să spună ”nu”. În plus, sunt foarte impulsive și spun multe lucruri urâte atunci când se enervează, pentru ca ulterior să le regrete.

În ciuda faptului că sunt persoane calde și generoase cu cei pe care îi apreciază, nativele în zodia Leu sunt predispuse la momente de furie. Mai mult, ele riscă să sufere de depresii.

Cum obișnuiesc femeile din zodia Leu să iubească

Femeile din zodia Leu iubesc cu intensitate și cu pasiune. Ele nu cunosc jumătăți de măsură. Aceasta nu înseamnă că nu obișnuiesc să se certe adesea spectaculos cu partenerii lor pentru ca apoi să urmeze împăcări romantice, cu momente fierbinți.

Cum pun suflet în orcie ar face, nativele în zodia Leu își tratează relația cu maximă seriozitate. Sunt altruiste cu partenerii lor și sunt loiale. Pe de altă parte, aceste femei sunt geloase și tind să fie destul de posesive. Vezi AICI care sunt cele mai mincinoase zodii!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...