Horoscopul zodiilor de cristal. Care sunt cele mai puternice semne zodiacale în lunile ce vor urma

Emanuela Pană 09.05.2021, 16:04
Horoscopul zodiilor de cristal. Care sunt cele mai puternice semne zodiacale în lunile ce vor urma

Cele doisprezece semne zodiacale au dezvoltat o afinitate naturală pentru anumite cristale, pietre prețioase sau minerale – acestea având diverse proprietăți cu care nativii rezonează puternic. Din momentul în care un client i-a cerut Mariei McCabe să creeze o colecţie de cristale bazată pe horoscop, această practică a devenit celebră. Descoperă, în continuare, ce cristal te protejează în funcție de zodia ta.

Horoscopul zodiilor de cristal

Din cele mai vechi timpuri, pietrele prețioase și cristalele sunt considerate purtătoare de energii benefice, fiind complementare cu elementele primordiale care guvernează zodiacul. Află care este piatra care ți se potrivește în funcție de zodia ta, precum și câtă putere poate să-ți confere.

Berbec – Carneol

Lideri înnăscuți, Berbecii au întotdeauna ceva de făcut, fiind recunoscuți pentru personalitățile lor vibrante și înflăcărate. Carneolul nu doar că îi ajută să rămână conectați, dar le calmează bravura caracteristică lor, care îi baga adesea în probleme. Grație dimensiunilor sale reduse, această piatră este numai bună de ţinut în buzunar atunci când pleci undeva.

Taur – Quartz roz

Condus de Venus, nativul zodiei Taur se bucură de tot ce-i poate oferi viața, mai ales când vine vorba de dragoste. Quartzul roz, cunoscut ca piatra iubirii necondiționate, ajută la deschiderea chakrei inimii și la atragerea romantismului. Mai mult, acesta le oferă un echilibru frumos exteriorului lor dur.

Gemeni – Citrin 

Capabili să vadă ambele părți ale unei probleme, Gemenii disting ușor binele de rău. Citrinul îi ajută la sporirea inteligenței, lucru după care tânjesc acești nativi. În ciuda oricărui conflict mental pe care îl pot avea, este bine ca ei să-şi uşureze munca, iar prin folosirea acestui cristal, Gemenii vor putea să își îmbunătățească memoria și energia.

Rac – Piatra lunii

Puternic și adaptabil, Racul merge cu fluxul pe măsură ce trece prin viaţă. Totuși, într-o zi proastă, acest nativ poate avea emoții foarte intense, care să îi scoată la iveală anxietățile. Piatra lunii este un cristal care contribuie la ameliorarea tensiunilor sale interioare, oferind calm și chiar stabilizarea sentimentelor uneori nesigure.

Leu – Ochiul tigrului 

Leii sunt cunoscuți ca fiind curajoși, iar rolul acestui cristal este de a le spori creativitatea și pozitivitatea, deschizându-le drumuri și permițându-le să obțină încredere și echilibru. Mai mult, ochiul tigrului îi determină pe acești nativi să vorbească din inimă şi să spună adevărul.

Fecioară – Jasp roșu

Fecioara e gânditoare și rezervată, iar Jaspul roșu o poate ajuta să-și rezolve problemele mai rapid, punând accentul pe calitățile sale organizatorice și analitice. De asemenea, această piatră stimulează mintea şi sprijină creativitatea.

Citește și: Horoscopul financiar pentru luna mai 2021. Zodia Rac reuşeşte să facă economii substanţiale

Care sunt cele mai puternice semne zodiacale

Astrologii susțin că fiecare zodie are și un element de putere, care poate aparține regnului animal, speciilor de plante, arborilor. Cum fiecare zodie guvernează un metal, un anumit element chimic, tot așa, fiecare semn are și un cristal reprezentativ.

Horoscopul zodiilor de cristal. Ce piatră prețioasă ți se potrivește
Horoscopul zodiilor de cristal. Ce piatră prețioasă ți se potrivește

Balanță – Lapiz Lazuli

Un ascultător bun care se străduiește să-și păstreze echilibrul, Balanța are nevoie de această piatră albastră. Lapiz Lazuli ajută la echilibrarea energiilor din interior, încurajându-l pe acest nativ să se concentreze și să-ți mențină echilibrul. Balanțele își doresc ca toată lumea să fie fericită, fapt pentru care fac multe compromisuri, iar acest lucru devine, uneori, obositor.

Scorpion – Obsidian

Reprezentanții acestui semn zodiacal sunt persoane complicate, dar foarte loiale, independente și pasionate. Obsidianul are o influenţă calmantă asupra lor, care ajută şi la comunicare. Acest cristal îmbunătățește partea intuitivă a semnului de apă, protejându-l de vibrațiile negative.

Săgetător – Turcoaz

Acest semn zodiacal spune da aventurii ori de câte ori are ocazia, iar optimismul și pozitivitivitatea sa face ca această piatră să i se potrivească foarte bine. Turcoazul îi va spori norocul, ceea ce este deja cunoscut că Săgetatorii aduc. De asemenea, această piatră îi ajută să îşi atingă obiectivele, promovează iertarea şi stimulează imaginaţia.

Capricorn – Jad

Într-o continuă mișcare, Capricornul este determinat și nu îi place să accepte ajutor. Acest semn zodiacal este convins că poate să se descurce și singur, fapt care se dovedește a fi întocmai de cele mai multe ori. Jadul are rolul de spori prosperitatea, după care Capricornii tânjesc. Totodată, această piatră îi îndeamnă și să își manifeste dorințele cele mai intense: succes, faimă și bogăție.

Vărsător – Acvamarin

Independenți, loiali și puternici, Vărsătorii sunt persoanele pentru care nu există „nu se poate“. Cristalul care li se potrivește este acvamarinul, o piatră fragilă, ideală pentru nativii rebeli, deoarece inspiră și aduce schimbări radicale purtătorului.

Pești – Ametist 

Peştii preţuiesc relaţiile şi iubesc să fie înconjurați de cei dragi, de familie și prieteni. Ametistul reprezintă înțelepciunea spirituală, la fel ca semnul zodiacal. Acesta este perfect în special pentru Peștii sensibili, pentru că protejează aura acestora de vibrațiile negative.

Te-ar putea interesa și: Culorile şi zodiile. Află ce culoare ţi se potriveşte în funcţie de semnul zodiacal