Capcana Revolut! Atenție la comisioanele pe care le percepe această companie pentru fiecare card!

Rădulescu Valentin 14.06.2020, 16:18
Capcana Revolut! Atenție la comisioanele pe care le percepe această companie pentru fiecare card!

Compania Revolut a înregistrat o creștere uriașă de utilizatori în România. În mare parte oamenii aleg această companie pentru comisioanele aproape inexistente care se iau pentru transferul de bani cu cardul. Acum însă, Revolut schimbă lucrurile, iar mulți dintre clienți sunt nemulțumiți.

Capcana Revolut!

De curând Revolut a anunțat introducerea unor noi taxe pentru utilizatorii conturilor gratuite. Potrivit informațiilor din presa internațională, acest lucru a supărat în mare parte utilizatorii acestei companii. Revolut va introduce comisioanele de pe data de 12 august 2020, iar începând din acea zi trimiterea banilor în străinătate te va costa 1 franc elvețian pentru o tranzacție în moneda țării respective. Pentru tranzacțiile în dolari costul va fi de 4 franci, iar pentru tranzacțiile în orice altă monedă va fi de 6 franci. Limita superioară a comenzilor de schimb gratuit va fi redusă la 1.250 de franci, iar procentul pentru comenzile de weekend a crescut cu 1 % de la 0.5%.

„Am discutat cu mii dintre voi despre cum vă putem ajuta să obţineţi şi mai mult din banii dvs.” este declarația introductivă citată de finews.com.

Capcana Revolut! Atenție la comisioanele pe care le percepe această companie pentru fiecare card!
Capcana Revolut! Atenție la comisioanele pe care le percepe această companie pentru fiecare card!

România are peste 1 milion de utilizatori

Revolut a anunțat spre finalul lunii februarie că a depășit pragul de 1 milion de utilizatori în România, după ce a avut o creștere de 400% în a două jumătate a anului 2019. Așadar, România a devenit a doua cea mai mare piață pentru Revolut după Marea Britanie. Tehnologia financiară britanică a înregistrat o creștere pe piața locală și a deschis o medie de 3.300 de noi conturi zilnic în ultima jumătate de an. Cei care folosesc acestă aplicație apreciază că este foarte ușor de folosit, iar siguranța sa este sporită.

„Creşterea înregistrată pe piaţa din România confirmă faptul că le-am oferit românilor un mod mai bun, mai sigur şi mai eficient de a-şi gestiona banii şi de a-şi organiza întreaga viaţă financiară, de la cheltuieli curente la investiţii. Peste 1 milion de români au încredere în noi, iar acest lucru presupune în primul rând o responsabilitate: să continuăm să îmbunătăţim serviciile oferite, precum şi să diversificat portofoliul, oferind în acelaşi timp un serviciu financial semnificativ mai bun, care rezolvă probleme reale pentru utilizatorii noştri. Suntem hotărâţi să devenim din ce în ce mai buni şi suntem recunoscători fiecărui utilizator în parte: utilizatorii noştri sunt cei mai puternici ambasadori de brand şi datorită lor suntem astăzi aici. Suntem încrezători că acesta este doar începutul şi că vom continua să creştem împreună, atât pe piaţa din România, cât şi în străinătate”, a declarat Irina Nicoleta Scarlat, reprezentat Revolut.

Urmăriți Impact.ro și pe