Când se termină Survivor 2021 şi cine sunt finaliştii competiţiei de pe Kanal D. Marea finală se apropie

Ioana Bucur 02.07.2021, 19:06
Când se termină Survivor 2021 şi cine sunt finaliştii competiţiei de pe Kanal D. Marea finală se apropie

Marea finală este doar la câteva zile distanță. După mai bine de șase luni de probe din ce în ce mai dificile, s-a anunțat când se termină Survivor 2021 și cine sunt finaliștii competiției de pe Kanal D.

Când se termină Survivor 2021

Competiția din Republica Dominicană tocmai a intrat în ultima sa etapă, cea mai dificilă. După aproape șase luni petrecute în junglă, departe de familie, prieteni și toate luxurile vieții moderne, finaliștii rămași în concurs au aflat când se termină Survivor 2021.

Doi Faimoși și patru Războinici au reușit să ajungă în ultima parte a show-ului fenomen și se luptă în continuare pentru premiul de 50.000 de euro. Marea finală va fi difuzată sâmbătă, 10 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D.

Rolul publicului în alegerea câștigătorului va fi foarte important, gazda emisiunii, Daniel Pavel, urmând să vină cu noi precizări, în timpul edițiilor viitoare.

„Urmează zile de foc la „Survivor România”! Concurenții rămași în concurs au ajuns într-un punct pe cât de aducator de satisfacție, pe atat de dramatic, practic ei sunt la un pas de a câștiga Marele Trofeu, iar tensiunea este incredibilă pentru fiecare dintre ei. E dificil de apreciat cine va reuși performanța de a câstiga trofeul.

Cu toții sunt foarte buni pe trasee, cu toții au un psihic puternic, dovadă stând și faptul că au ajuns atât de departe într-o competiție extrem de dură, care forțează toate limitele. Mai mult decat atât, vocea publicului va conta în ecuația câștigării marelui trofeu. Cei de acasă, care au fost până acum mereu alături de noi, vor decide, în final, prin puterea votului, exprimat prin sms, câștigatorul „Survivor România”!”, a spus Daniel Pavel.

Când se termină Survivor 2021
Daniel Pavel, la Survivor 2021

Cine sunt cei șase finaliști

După eliminarea lui Sebastian Chitoșcă s-a dat startul ultimului capitol Survivor 2021: individualele. Cei șase concurenți care se bat pentru marele premiu al competiției sunt Faimoșii Elena Marin și Zannidache și Războinicii  Albert, Maria, Marius și Andrei.

Rând pe rând, cei șase au avut ocazia să spună câteva cuvinte despre noua etapă în care se pregătesc să intre, una extrem de dificilă.

„Mă consider destul de bun pe traseu, voi reuși să dau totul pe traseu așa cum am făcut până acum. O să sparg, o să rup, să-i bat pe toți”, a spus Zannidache.

Elena Marin, care a fost la un pas de eliminare, a mărturisit că i-a fost teamă de acest consiliu, însă este fericită că a reușit să ajungă până la individuale.

„Acum fiecare va fi pe cont propriu și va trage pentru el. Va trebui să ne luptăm între noi, cot la cot, să demonstraăm că suntem buni sportive, ca vom face fașă frustrărilor noastre. Sunt curioasă de traseu și sunt nerăbdătoare să aflu în ce constau aceste individuale și să-mi câștig locul în finală”, a spus Elena.

Războinicii sunt și ei entuziasmați. Albert Oprea a declarat că visează la acest moment de când a intrat prima oară în competiție. Maria Chițu, care a fost pusă la zid de coechipierii ei, după ce a refuzat să dea mâna cu ei înainte de a doua luptă pentru Imunitate, a spus că este fericită că a ajuns până aici și că o va susține pe Elena pe traseu.

„Sunt foarte bucuroasă, la am ajuns la o etapă la care am visat de săptămâni bune. În sfârșit suntem aici. Mă bucur că o pot susține pe Elena pe traseu și că este aici cu mine”, a declarat Maria.

„Îmi doresc să ajung cât mai departe. Sunt curios cum va fi să concurez cu Andrei”, a spus Marius Crăciun, la Survivor 2021.

„Mă bucur că am intrat la individuale. După o lună aici am început să-mi dau șanse și să sper la individuale. Vreau să-i toc și pe ai mei. Sunt foarte motivat” – Andrei Dascălu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...