Când începe Black Friday la eMag: data și ora

Mihai Roșoiu 12.11.2020, 13:17
Când începe Black Friday la eMag: data și ora

Black Friday se apropie. Ne mai despart câteva ore de cel mai așteptat moment al anului pentru cumpărătorii online. Marii jucători de piață și-au pregătit deja oferte de Black Friday la multe dintre produsele pe care le au pentru comericalizare. Când începe Black Friday la eMag: data și ora? Este întrebarea pe care și-o pun mulți dintre românii dornici să-și achiziționeze produse ale retailer-ului la prețuri avantajoase.

Când începe Black Friday la eMag: data și ora

eMag este cel mai important magazin online din România. Compania este asaltată în fiecare an de milioane de comenzi de Black Friday. Anul acesta nu va face excepție de la regulă. Angajații eMag anticipează vânzări mai mari decât în 2019, iar pentru asta s-au pregătit temeinic. Black Friday 2020 la eMag va începe în dimineața zilei de vineri.

A devenit deja o obișnuință ca eMag să-și pună produsele pe taraba virtuală la primele ore ale zilei de vineri, 13 noiembrie 2020. Așa cum s-a întâmplat și în anii trecuți, eMag nu a făcut publice data și ora când începe Black Friday 2020. Există însă câteva repere de care cumpărătorii pot ține cont atunci când vor intra pe site.

Black Friday la eMag incepe vineri dimineata
Black Friday la eMag incepe vineri dimineata

Deși nu a oferit detalii despre când începe Black Friday 2020 la eMag: data și ora, reprezentanții companiei au lăsat o mică informație să iasă la suprafață. Într-un interviu acordat zilele trecute, directorul general al eMag a spus că Black Friday 2020 începe „la ora la care românii se trezeau să meargă la serviciu înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus”. Informația ne oferă o bornă importantă. Black Friday 2020 la eMag ar putea începe undeva în jurul orei 6:00 AM.

Black Friday 2020 la eMag durează doar o zi

Spre deosebire de alți retaileri, eMag păstrează regulile Black Friday. Și în 2020, compania va opera reducerile de Black Friday o singură zi. Alte firme de profil au demarat deja campania și au anunțat că o vor prelungi și după data de 13 noiembrie 2020. eMag nu face excepții de la regulile jocului. Produsele vor avea prețuri mai mic doar în ziua de 13 noiembrie.

În tot acest interval de timp, magazinul online va pune la bătaie mii de produse, care vor avea un preț mai mic decât cel obișnuit. Astfel, răspunsul la întrebarea: Când începe Black Friday la eMag: data și ora este următorul. Black Friday la eMag începe vineri, 13 noiembrie 2020. Ora, deși nu a fost anunțată în mod oficial, ar putea fi în intervalul 6:00 AM – 7:30 AM.

Tot ce vă rămâne de făcut este să vă potriviți deșteptătoarele și să aveți noroc la cumpărături!

Urmăriți Impact.ro și pe