Când este Black Friday 2020 la eMAG și ce ne așteaptă în ziua cea mare

Daria Petrescu / 18.10.2020, 15:46
Când este Black Friday 2020 la eMAG și ce ne așteaptă în ziua cea mare

Peste mai puțin de o lună, magazinele din toată țara au posibilitatea de a-și prezenta cele mai bune oferte. Fie că vorbim de încălțăminte, parfumuri, electrocasnice sau haine. Toate vor avea prețuri mai mici decât le găsiți în orice perioadă a anului.  eMAG a introdus, în România, conceptul de Black Friday. Pentru anul acesta eMAG a anunțat când va organiza a zecea ediție pentru Black Friday. Iată ce ne așteaptă în ziua cea mare.

Când este Black Friday 2020 la eMAG

Black Friday, sau pe românește Vinerea Neagră a Prețurilor, a devenit rapid extrem de popular. Vinerea Reducerilor este în România de câțiva ani și funcționează perfect. Multe magazine şi retaileri au oferit reduceri importante în această zi și o vor face și în acest an.

Anul acesta are loc cea de-a zecea ediție Black Friday, iar eMAG a anunțat când va avea loc ziua în care românii pot profita de reducerile din magazin.  eMAG a anunțat că va organiza a zecea ediție pentru Black Friday pe 13 noiembrie.

Astfel că, începând cu 13 noiembrie te poți pregăti , pentru a-ți lua ce-ți lipsește prin casă sau doar să profiți de reducerile mari la telefoane, accesorii și nu numai. Când vorbim de reduceri la eMAG, includem parfumurile, încălțămintea, accesoriile, electrocasnicele și electricele.

Cum a fost Black Friday în 2019

eMAG a mutat data de Black Friday  spre mijlocul lunii noiembrie pentru a putea livra majoritatea comenzilor,  înainte de luna decembrie. Cu siguranță ziua de 13 nu va fi o zi cu ghinion, ci una cu multe oferte avantajoase pentru toți cei care vor să își achiziționeze tot ce au nevoie pentru locuință.

Ceaa ce trebuie să știți este că de reduceri la eMAG veți avea parte și în restul anului, nu doar de Black Friday. Însă, pe 13 noiembrie, este posibil să prindeți câteva produse care altfel ar costa prea mult în restul anului. Din acest an, eMAG a lansat serviciul pe bază de abonament Genius.

Asta înseamnă că livrarea e a doua zi. Deocamdată, e disponibil în câteva orașe din România. Acestea sunt București, Brașov, Constanța, Cluj și Iași. Pe lista ofertelor de Black Fridey se află cele mai cunoscute magazine,  precum Emag, Altex, Cel, Flanco, Carrefour sau Cora. De asemenea, oferte găsiți și în magazine.

Servicii importante la eMAG, de Black Fridey
Servicii importante la eMAG, de Black Fridey

În cazul eMAG, înainte de Black Friday, e bine să știi că beneficiezi de câteva servicii importante, cum ar fi:

– 30 de zile drept de retur

– deschiderea coletului la livrare

– call center 24/7

– Service Pick Up and Return

– finanțare în rate prin eCredit

Mai mult, ai aplicația pentru iPhone și Android, „Plata cu un click”, cardul de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank și serviciul de comandă instant.

În 2019, la ediția precedentă de Black Friday, 90% dintre români au auzit de eveniment. Mai mult de 53% dintre aceștia și-au propus să cumpere cel puțin un produs la ofertă.

Black Friday provine din Statele Unite ale Americii și desemnează ziua ce dă startul sezonului de cumpărături de iarnă. La ei, în fiecare an Black Friday are loc în Vinerea imediat următoare zilei de Thanksgiving.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI