Black Friday 2020 în România. Ofertele sunt incredibile: de unde îți poți cumpăra test PCR

Mihai Roșoiu 09.11.2020, 15:48
Black Friday 2020 în România. Ofertele sunt incredibile: de unde îți poți cumpăra test PCR

Black Friday 2020 în România se apropie, iar românii se pregătesc să ia cu asalt magazinele online din piața autohtonă. La fel și retailerii, care-și pregătesc oferta de Black Friday 2020. Propunerile jucătorilor de pe piața online sunt de-a dreptul incredibile. Oamenii își pot cumpăra totul cu un simplu click. De la simple ace de cusut și până la autoturisme, totul va fi disponibil de Black Friday 2020.

Oferte excelente de Black Friday 2020 în România, inclusiv la teste PCR

Black Friday 2020 va fi, cel mai probabil, unul dintre evenimentele care nu va fi influențat de pandemia de coronavirus. Apariția COVID-19 nu va afecta vânzările retailerilor în această sărbătoare a cumpărăturilor online. A devenit deja o tradiție pentru români să-și cumpere lucruri în această perioadă. Prețurile scăzute de magazinele online în „Vinerea Neagră” sunt ca un magnet pentru românii avizi de reduceri.

Emag, probabil cel mai important retailer de pe piața autohtonă pune la bătaie peste 4.000.000.000 de produse pentru campanie. Oamenii își pot achiziționa aproape toate produsele care sunt deja pe site-ul oficial al companiei. Potrivit estimărilor, de Black Friday 2020, Emag va reuși să vândă produse mai multe decât în 2019, suma preconizată fiind de aproape 600 de milioane de lei.

Ofertele la electrocasnice sunt devorate de romani
Ofertele la electrocasnice sunt devorate de romani

Oferta este consistentă. Electrocasnicele sunt cele mai căutate de Black Friday 2020, care va avea loc pe 13 noiembrie. Mașini, motociclete, haine și multe altele se vor afla în oferta retailerului.

Inclusiv teste PCR vor putea fi achiziționate la prețuri rezonabile, costul unei unități urmând să fie 199 de lei.

Altex se pregătește și el pentru Black Friday 2020 și pune la bătaie tot ce are mai bun pentru „Vinerea Neagră”. Comerțul cu electrocasnice este specialitatea Altex și conducerea companiei consideră că va conta în lupta cumpărătorilor online. Cele mai noi și performante televizoare, cele mai cunoscute mărci de electrocasnice, toate vor avea prețuri speciale pe 13 noiembrie 2020.

Evomag încearcă să dea lovitura în perioada reducerilor. Pentru asta a furat startul și a început reducerile în urmă cu mai multă vreme. 6 noiembrie este data la care au început să scadă prețul unor produse și cu 85 la sută. Totul va fi etapizat și pe 13 noiembrie Evomag aceste reduceri vor continua până de Black Friday 2020.

Concurența va fi mare și pe alte paliere

Black Friday 2020 în România nu înseamnă doar lupta între cei care comercializează electrocasnice, componente it, mașini și alte produse. Specialiștii preconizează că și pe piața de îmbrăcăminte. Fashion Days are o ofertă importantă în acea perioadă. La capitolul cărți Libris și Elefant vor avea prețuri avantajoase pentru românii iubitori de lectură.

Vivre, principalul retailer online de mobilier și decorațiuni din România și Europa de Est, anunță oficial data de lansare a campaniei de Black Friday ca fiind miercuri, 11 noiembrie.

Urmăriți Impact.ro și pe