Bucurie mare pentru Andreea Mantea. Kanal D a dat vestea cea mare

Ioana Bucur 04.05.2022, 13:13

Andreea Mantea are toate motivele să fie fericită și mândră. De când a devenit mamă, viața i s-a schimbat total, iar creșterea frumoasă și educația băiețelului ei au devenit priorități. Acum, mai mult ca oricând, cu siguranță se simte împlinită după anunțul cel mare făcut de Kanal D. Fiul său, David, urmează să își facă marele debut pe micul ecran alături de actori de excepţie, nume consacrate în televiziune, teatru sau stand-up. Când îl vom vedea la TV.

Andreea Mantea are toate motivele să fie mândră de reușita fiului său

S-a dedicat trup și suflet fiului ei, omulețului care i-a schimbat viața și îi aduce zâmbetul pe chip în fiecare zi. Acum, mămica Andreea Mantea are toate motivele să fie mândră, emoționată și entuziasmată pentru că David este pe cale să își înceapă cariera în televiziune.

Reprezentanții Kanal D au anunțat premiera unui nou serial de televiziune, „Strada Speranței”, din distribuția căruia face parte nimeni altul decât David, fiul Andreei Mantea, precum și actori de excepţie, nume consacrate în televiziune, teatru sau stand-up: Monica Anghel, Claudiu Maier, Sorin Pârcălab, Diana Dumitrescu, Cătălina Grama, Ovidiu Niculescu, Andreea Doinea, Irina Ştefan, Dragoș Muşat, Gicu Gojira, Lia Sinchevici, Şerban Gomoi, Alexandru Conovaru, Aristiţa Oprea.

Potrivit informațiilor transmise de Kanal D, David Mantea îl va intepreta pe Relu, copilul Mioarei (Irina Ștefan), un băiat sensibil și inteligent, care îi pune deseori în încurcătură pe adulți, prin replicile sale mature, pline de substanță. Relu aduce un strop de echilibru în familia Matache, și deseori reușește să aplaneze conflicte care altfel riscă să degenereze. Puștiul este încântat de noua experiență, meseria de actor fiind doar una din lista creată el:

„Mă bucur că pot să fiu actor! Și chiar vreau să am mai multe meserii. Vreau să fiu actor, pictor, prezentator și polițist. Acum încerc meseria de actor și este interesant pentru că am un rol haios! Și îmi place că au pufuleți și floricele la filmări!”, spune fiul Andreei Mantea.

Bucurie mare pentru Andreea Mantea. Kanal D a dat vestea cea mare
David, fiul Andreei Mantea

Când va începe

Marea premieră este programată pentru sâmbăta aceasta, ora 20:00.

Strada Speranței spune cu umor poveștile de viață ale câtorva familii vecine pe aceeași stradă, care trec în paralel prin tot felul de situații în care se pot regăși milioanele de telespectatori. Strada Speranței este, de fapt, România redusă la o stradă. Acțiunea se petrece în Bucureștiul anilor 2021/2022, într-un cartier de case din spatele blocurilor. Pe aceeași stradă, cu imobile vechi, sărăcăcioase, printre care răsar peste noapte vile somptuoase, trăiesc într-un amestec colorat și zgomotos oameni de tot felul: bogați, săraci, parveniți, proști, deștepți, amărâți sau fericiți. Aceste diferențe sunt o sursă permanentă de conflicte, tensiuni, invidii nemăsurate și multă comedie.

Deși sunt atât de diferiți, totuși acești oameni au un numitor comun, strada pe care locuiesc, care devine un personaj în sine ce catalizează tot freamătul de trăiri, năzuințe și emoții care-i animă.

Când nimeni nu se așteaptă, apare și marea provocare. Este vorba de un investitor italian care vrea să cumpere toată strada, s-o demoleze și să ridice în loc un mare complex de birouri. În fața pericolului, comunitatea se unește iar din unirea aceasta rezultă o poveste specific românească, plină de trădări, minciuni, promisiuni, bani furați, supărări și, la final, o mare bătaie. Și asta nu e totul. E abia începutul, se arată în comunicatul televiziunii.

Serialul „Strada Speranței” va fi difuzat în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 20:00, la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...