Motivul pentru care Diana Dumitrescu a fost dată afară de la Antena 1. Ce a făcut prezentatoarea înlocuită cu Simona Gherghe

Elena Avramescu 31.08.2020, 11:29
Motivul pentru care Diana Dumitrescu a fost dată afară de la Antena 1. Ce a făcut prezentatoarea înlocuită cu Simona Gherghe

Schimbarea importantă la emisiunea „Mireasa”, difuzată de Antena 1. Simona Gherghe a revenit în forță ca moderator al acestei emisiuni, lucru care a dus la eliminarea Dianei Dumitrescu din show, ceea ce, evident, nu i-a picat deloc bine. Acum s-a aflat de ce șefii Antenelor au decis să schimbe prezentatoarea acestui show TV.

Motivul pentru care Diana Dumitrescu a fost dată afară de la Antena 1

Se pare că s-ar fi ajuns la concluzia că Diana Dumitrescu, care se află la cârma emisiunii, nu s-ar fi potrivit în totalitate cu proiectul TV. În acest sens, Cancan a aflat declarații legate de această schimbare din culisele emisiunii de la Antena 1.

Decizia de a schimba prezentatoarea emisiunii ”Mireasa” s-a luat după ce Diana Dumitrescu ar fi gafat de mai multe ori. Prin urmare, din noul sezon, care va începe în luna septembrie, la cârma show-ului matrimonial a fost pusă îndrăgita prezentatoare din trust, nimeni alta decât Simona Gherghe.

Motivul pentru care Diana Dumitrescu a fost dată afară de la Antena 1
Simona Gherghe este noua prezentatoare a show-ului matrimonial Mireasa

Simona Gherghe, la cârma show-ului matrimonial „Mireasa”

”Au decis să o pună pe liber după ce a gafat în câteva rânduri. Diana nu se descurca în postura de prezentatoare. Astfel, a fost înlăturată și în locul ei au adus-o pe Simona Gherghe. Nu se descurca deloc. Când a primit vestea, Diana a plâns minute în șir în culise”a spus o sursă pentru Cancan.

Simona Gherghe a făcut un anunț oficial cu privire la întoarcerea ei pe micul ecran, în urmă cu scurt timp.

„Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac în stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune.

N-am în portofoliu niciun reality-show. Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua «Mireasa», am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-mă, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă, mă va scoate din zona de confort!”, a dezvăluit Simona Gherghe.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...