Unde a apărut prima oară, de fapt, Andreea Mantea la TV. Sigur nu îţi mai aduci aminte de ea aşa

Iancu Andreea 02.05.2022, 10:14

Andreea Mantea este una dintre prezentatoarele de succes din televiziune, reușind să adune numeroase producții TV în CV-ul său. Actuala gazdă din Casa iubirii de la Kanal D a avut o evoluție interesantă, însă puțini își mai amintesc unde a apărut prima oară Andreea Mantea la TV. Fanii vedetei rememorează cu plăcere acea perioadă din cariera brunetei.

Emisiunea unde a apărut prima oară Andreea Mantea la TV

Astăzi este o mămică împlinită și o vedetă care se bucură de o carieră de aproape două decenii în fața camerelor de filmare. Andreea Mantea a reușit să cucerească publicul, producțiile pe care vedeta le-a prezentat de-a lungul timpului având un real succes. Totuși, puțini sunt cei care își mai amintesc unde a apărut Andreea Mantea pentru prima oară la TV.

În prezent are mii de admiratori în toată țara, însă vedeta de la Kanal D a muncit mult pentru a ajunge unde este astăzi. Gazda show-ului matrimonial Casa iubirii a parcurs mai mulți pași în cariera sa din televiziune înainte de a reuși. Bruneta a dezvăluit adevărata poveste a debutului său în cadrul unui interviu recent, în care povestește cum au început aparițiile sale la TV. Andreea Mantea a fost inițial reporter pentru Kiss TV, însă ascensiunea sa a pornit de la o emisiune matinală celebră.

Unde a apărut prima oară Andreea Mantea la TV
Andreea Mantea este în prezent gazda emisiunii Casa iubirii, la Kanal D

Emisiunea în care a debutat vedeta

Cariera Andreei Mantea a început alături de Anca Serea, ambele fiind colege la Kiss TV, unde lucrau ca reporteri. Ulterior, bruneta a reușit să ia un casting la Acasă TV, unde ar fi trebuit să aibă un rol într-un serial, însă a cunoscut succesul datorită rolului de vecină a lui Dani Oțil și Răzvan Simion, la Neatza.

„Eram reporter la Kiss TV, eu și Anca Serea. După Kiss TV, am luat un casting la Acasă TV, într-un serial. Luasem deja și castingul de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’, în rolul de vecină. Serialul era câștigat deja, rolul era al meu, trebuia doar să semnez contractul, iar, aici, mai erau încă 4 fete care câștigaseră castingul, pe lângă mine. În fiecare zi, trebuia să meargă câte una dintre noi și, la finalul săptămânii, se decidea cine rămâne.

Am lăsat vrabia din mână pentru cea de pe gard, că puteam să nu ies câștigătoare. Și, m-am gândit dacă chiar asta îmi doresc, să fiu actriță, ‘oare chiar pot?’. Fiind la o agenție, oamenii ăia ne trimiteau peste tot, la reclame, seriale etc. Până la urmă am ales ‘Neatza cu Răzvan și Dani’. La finalul săptămânii, am fost câștigătoare, spre surprinderea mea.

De acolo a pornit aventura mea în televiziune. După „Neatza cu Răzvan și Dani’, am fost co-prezentatoare, cu Mircea Radu, la ‘Noaptea erorilor’. După care a fost ‘Din Dragoste’. A avut cine să mă învețe cum stă treaba în ale ‘dragostei’ ”, a declarat Andreea Mantea, conform click.ro.

Ulterior, după colaborarea cu cei doi matinali, Andreea Mantea a fost inclusă într-un proiect cu Mircea Radu, dar și în emisiunea Burlăcița. După ce a încheiat contractul cu Antena 1, ea s-a angajat la Kanal D, unde a devenit gazda mai multor emisiuni. Printre acestea se numără „Se strigă darul”, „Puterea Dragostei” și recent „Casa iubirii”. 

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...