Bonus uriaș pentru Mircea Lucescu dacă ia titlul în Ucraina. Cine îi stă în cale la primul meci oficial

Marian Cărăvan 31.07.2020, 17:15

Mircea Lucescu trăiește periculos în Ucraina. Fanii lui Dinamo Kiev nu-l vor la echipă, dar antrenorul român e decis să-și ducă misiunea la îndeplinire. I se oferă și un bonus uriaș dacă aduce titlul în capitala Ucrainei.

Cât primește Mircea Lucescu dacă ia titlul cu Dinamo Kiev

Mircea Lucescu e decis să-și continue misiunea la Kiev. Asta în ciuda opoziției vehemente a ultrașilor lui Dinamo, care nu vor ca echipa lor de suflet să fie antrenată de unul care timp de 12 ani le-a fost rival. Și care dădea vina mereu pe arbitraje atunci când pierdea în fața echipei pe care o antrenează acum. Ultrașii nu uită declarațiile lui Il Luce din perioada în care o antrena pe Șahtior Donețk. Probabil că atunci când vor apărea și rezultatele, fanii se vor mai îmbuna și îl vor accepta ușor-ușor pe antrenorul român.

Patronul Igor Surkis crede în Mircea Lucescu, tocmai de aceea i-a și promis un bonus uriaș în cazul câștigării titlului în Ucraina. Nu-i va fi ușor antrenorului român, pentru că va avea de înfruntat puternica Șahtior Donețk, pe care a condus-o spre succese timp de 12 ani. Surkis vrea titlul și e dispus să bage adânc mâna în buzunar pentru asta. Nu mai puțin de un milion de euro ar urma să încaseze Mircea Lucescu dacă Dinamo Kiev va fi campioană, informează ziare.com. E un mizilic în comparație cu prima pentru câștigarea Supercupei Ucrainei. Pe 25 august, Mircea Lucescu o va avea ca adversară chiar pe fosta sa echipă, Șahtior, iar dacă va lua Supercupa se va alege cu 50.000 de euro.

Pentru noul sezon, obiectivul e foarte clar: câștigarea titlului și accederea în grupele Ligii Campionilor.

 

Staff-ul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev

Cinci persoane în staff-ul tehnic al lui Mircea Lucescu

S-a stabilit staff-ul tehnic al lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev, urmând ca din el să facă parte cinci persoane. Aceștia sunt Diego Longo, Emil Caras, Oleh Husyev, Ognjen Vukojevic și Mykhaylo Mykhaylov. Inițial, Lucescu l-a vrut pe Alexandru Spiridon, fostul său secund de la Șahtior, însă acesta a refuzat să meargă în capitala Ucrainei.

Astfel, „secunzii” lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev vor fi Diego Longo şi Emil Caras.

Diego Longo, 44 de ani, a lucrat mult timp cu Răzvan, fiul lui „Il Luce”, în timp ce Emil Caras, 52 de ani, s-a remarcat ca secund al lui Dan Petrescu.

Urmăriți Impact.ro și pe