Bianca Drăgușanu, luată pe sus de Alex Bodi. Totul a fost filmat

Rădulescu Valentin 19.10.2020, 08:56

Bianca Drăgușanu i-a surprins din nou pe fani cu unul dintre videoclipurile sale postate pe rețele de socializare. Aceasta a fost luată pe sus chiar de iubitul ei, după ce ar fi ”prins-o” că își promova una dintre ținutele sexy pe Instagram. Cum a reacționat vedeta?

Bianca Drăgușanu a fost luată pe sus de Alex Bodi

Frumoasa vedetă a fost surprinsă recent de iubitul ei afacerist. În timp ce aceasta își promova una dintre ținutele sale sexy pe Instagram, a fost luată pe sus chiar de Alex Bodi. Într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare, se vede clar cum partenerul ei de viață ”se enervează”, atunci când o vede pe Bianca cum se afișează în imagini.

Din fericire, toată scena a fost plănuită de la bun început, deoarece Bianca nu are nici un fel de reacție, ba chiar se bucură atunci când Alex Bodi vine și o ia din fața camerelor, după care o ține în brațe. Pe un ton hotărât acest îi spunei iubitei ”Hai la sală!”, după care cei doi au început să se amuze.

Bianca Drăgușanu, luată pe sus de Alex Bodi. Totul a fost filmat
Bianca Drăgușanu, luată pe sus de Alex Bodi. Totul a fost filmat

Cei doi au petrecut weekend-ul împreună

După ce Bianca Drăgușanu a încercat să își promoveze ținuta extrem de mulată pe Instagram, vedeta a mers alături de iubitul ei pentru a face o lecție de echitație. În acest weekend, Alex Bodi a învățat-o pe Bianca să meargă singură cu calul, lucru ce a făcut-o pe vedetă extrem de fericită. Diva și-a petrecut weekend-ul alături de iubitul ei la Mediaș, acolo unde cei doi s-au relaxat și la o cafenea din oraș. Relația dintre Bianca și Alex Bodi pare să meargă din ce în ce mai bine.

Totodată, unii dintre urmăritorii Biancăi Drăgușanu nu au uitat cât de mult a suferit vedeta în urmă cu ceva timp. Aceștia își reamintesc mereu de bătaia primită de vedetă atunci când se afișează alături de partenerul ei de viață.

Urmăriți Impact.ro și pe