Bianca Drăgușanu, “altoită” la fund de Alex Bodi în văzul lumii. Cum a reacționat blondina

Rădulescu Valentin 11.10.2020, 14:30

Deși pare incredibil, Bianca Drăgușanu s-a lăsat ”bătută” la fund de Alex Bodi. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca după evenimentul din ultima vreme, cei doi să se înțeleagă atât de bine și să se iubească în continuare. Chiar dacă s-au despărțit de nenumărate ori, iar acuzațiile au început să curgă din partea celor doi, iubirea îi aduce din nou împreună. Care a fost reacția blondinei când a văzut că este ”altoită” în văzul lumii?

Bianca Drăgușanu, ”bătută la fund” în văzul lumii

Diva a revenit în forță pe rețelele de socializare, acolo unde a postat mai multe filmulețe în care pare că se distrează de minune alături de Alex Bodi. Chiar dacă recent blondina a fost surprinsă tumefiată și plină de vânătăi, pare că a trecut peste evenimentul nefericit.

Diva a postat un Instastory în care este ”altoită” la fund de partenerul său de viață, chiar în văzul lumii. În timp ce se afla într-un local de lux, bucurându-se de șampanii și vinuri scumpe, Bianca Drăgușanu s-a lăsat ”bătută la fund” fără nici un fel de problemă, iar reacția ei i-a lăsat pe fani cu gura căscată.

În story-urile postate de Bianca, se vede cum după o noapte plină distracție și dansuri, cei doi s-au mutat la sală, acolo unde s-au apucat de exerciții. Totodată, Bianca și-a arătat și ”echipamentul” pe care l-a ales, aceasta fiind îmbrăcată în roșu, cu o pereche de colanți, imaginea lăsându-i mască pe urmăritorii ei.

Bianca Drăgușanu, “altoită” la fund de Alex Bodi în văzul lumii. Cum a reacționat blondina
Bianca Drăgușanu, “altoită” la fund de Alex Bodi în văzul lumii. Cum a reacționat blondina

Condiția pe care i-a pus-o Bianca lui Alex Bodi

Deși cei doi se comportă acum de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, Bianca Drăgușanu i-ar fi spus lui Alex Bodi să își închidă contul de Instagram, scrie Evenimentul Zilei. Aceasta a făcut mărturisirea printr-o poză postată pe rețelele de socializare, cu mesajul: „Nu are nevoie de Instagram, ci doar de mine”.

Amintim și faptul că după ce a primit o bătaie zdravănă, care ar fi durat nu mai puțin de cinci ore, vedeta a mărturisit că le va povesti fanilor prin tot ceea ce trece, susținând că își va da ”toate măștile jos”.

„Dragii mei, astăzi am să îmi dau toate măștile jos și am să vă povestesc o dramă care poate să aibă un final fericit. Urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare, să-mi dau toate măștile jos și toți ochelarii, ca să vedeți despre ce este vorba, real, în viața mea. Pentru că știu că sunteți foarte mulți care vă dați cu părerea despre viața mea și mă apreciați, ei bine, și pentru că sunt un om foarte asumat și un om care depășește orice situație cu brio, astăzi am să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată.

Povestea pe care vreau să v-o spun este un capitol final, ce conține mijlocul lunii septembrie. Bineînțeles, cel mai important factor din viața mea este Sofia, care merită să aibă o mamă fericită, activă, bună și frumoasă. Am de gând să vă dezvălui o poveste foarte adevărată, foarte interesantă, care are iz de dramă”, a spus Bianca Drăgușanu într-un story postat acum ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe